2777
2789
عنوان

بارداری

56 بازدید | 6 پست

دوستان میشه اگه کسی تجربه داره بگه 

من هفته پیش آزمایش دادم مثبت بود بعد سونو انجام دادم هفته پنجم هستم و اینکه گفتن ساک حاملگی هست اما کیسه زرده هنوز تشکیل نشده و رفتم دکتر بهم شیاف پروژسترون دادن الان استفاده میکنم اما درد زیر شکم دارم نگرانم ممکنه خطرناک باشه و اینکه چند بار خیلی کم لکه بینی داشتم میشه اگه چیزی میدونید بگید من خیلی نگرانم 

دقیقا مثل منی.فقط من خونریزیم زیاد بود.بعد از شیاف دل درد میگرفتم .تا ده روز استفاده کردم.وقتی مطمئن شدم قلبش تشکیل شده دیگه شیاف استفاده نکردم .البته دکتر بهم میداد خودم قطعش کردم.بجاش استراحت میکردم.الانم گل پسرم کنارم خوابه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مثل منی.فقط من خونریزیم زیاد بود.بعد از شیاف دل درد میگرفتم .تا ده روز استفاده کردم.وقتی مطمئن ...

من الان خیلی نگرانم ممکنه بارداری خارج از رحم یا خدایی نکرده سقط باشه چون من بارداری اولمم هست اصلا تجربه ندارم

اگر خارج رحمی بود که شیاف نمیدادن.سقطش. میکردن.نگرانی از همه چیز بدتره.میدونم چی میکشی الان ولی ناراحت نباش.خنکی بخور.انشاالله که چیزی نمیشه.

روز اخر دکتر به من گفت هر دفعه که میدیدمت منتظر بودم بگی دور از جونش بچم سقط شده.اصلا فکر نمیکردم با اون شرایط بتونی نگهش داری.ولی خدارو شکر بچم طوری نشد و راحت زایمان کردم.بسپار به خدا