2777
2789
عنوان

این تاپیک دخترای مجرد خیلی تو مخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 46 پست

خودم ۲۷سالمه. وقتی میبینی همه دوستات رفتن سر زندگیشون همسر بودن مادر بودن تمام حسای قشنگو دارن تجربه میکنن و تو همش نقشه در زندگی فرزند یه خونواده بودنه هرچقدم موفق باشی بازم یه موقع های دلت می‌شکنه مخصوصا ک میدونی نسبت به خیلیا از خیلی لحاظا بهتر بودی ولی هیچوقت واست نشد ک بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی ک ۲۹ سالمه

مطلقه ام یه بچه‌هم‌دارم چی بگم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

شاید چون فرهنگ جایی که زندگی میکنن جوریه که دختر خیلی زود ازدواج میکنه

برا اونا ۲۴ سال ممکنه زیاد باشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
دیگه از تایپیک متاهل ها که هی مادرشوهر خواهرشو خیانته رو‌مختر نیست که

حاضرم شرط ببندم نصف اونایی که از این مدل تاپیکا میزنن و درگیری های زندگیشون این موضوع هان،تو سن کم و بدون شناخت انتخاب و ازدواج کردن

women againt women:اینجا یاد میگیری

خودم ۲۷سالمه. وقتی میبینی همه دوستات رفتن سر زندگیشون همسر بودن مادر بودن تمام حسای قشنگو دارن تجربه ...

متوجه حستون هستم

ماهم تو فامیل داریم اینجور موارد

یه جوریه میگی این دیگه چرا ازدواج نکرده همه چیش خوبه که

ولی به نظرم مردی که لیاقت اینجور ادمای نسبتا کاملو داشته باشه نیست

اگه به مرد کمتر از خودشونم رضایت بدن دیگه از زندگی شون لذتی نخواهد برد

مجرد بمونن هم که باز یه درد جدائیه برا خودش

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
خودم ۲۷سالمه. وقتی میبینی همه دوستات رفتن سر زندگیشون همسر بودن مادر بودن تمام حسای قشنگو دارن تجربه ...

باز ۲۷ سن زیادی نیست گلم 

شما هم پارتنر تودتو داشته باش 

اشنا شووو  انشالله به ازدواجم میرسه

حاضرم شرط ببندم نصف اونایی که از این مدل تاپیکا میزنن و درگیری های زندگیشون این موضوع هان،تو سن کم و ...

شاید سواد رابطه خیلی مهمه من خودم مجردم خداروشکر میکنم ک زود ازدواج نکردم الان پخته شدم سرد وگرم رپزگار چشیدم 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

بنظر من همینجور که زود ازدواج کردن از خیلی نظرا به شدت بده،دیر ازدواج کردنم از یسری نظرا بده.هر چیزی حد و اندازه داره.دختر باید درس بخونه یا یه هنری یاد بگیره و مستقل و قوی بشه و بعد به فکر ازدواج بیفته.از نظر روانشناسی سن مناسب ازدواج واسه دختر ۲۵ تا ۳۰.من خودم ۲۵سالمه ولی هنوزم آمادگی کامل واسه ازدواج ندارم و هنوزم بنظرم زوده.من هنوز عاشق عروسک و اکسسوری و لباسای کیوت و بچگونم ولی اصلا به جهاز فکر نمیکنم😐😂البته چون کودک درونم به شدت فعاله فکر میکنم تا وقتی پیر بشم بازم عاشق این چیزام🤣🤦‍♀️

خداروشکر تو فرهنگ شهر و فامیل و خانواده‌ی ما رسم نیست چه دختر چه پسر زود ازدواج کنه و حتی اکثرا مستقل و قوی‌اند.

ولی خب بعضیا بخاطر فرهنگی که توش بزرگ شدند فکر میکنند باید زود ازدواج کنند و دیرشون میشه دیگه چه میشه کرد.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
متوجه حستون هستمماهم تو فامیل داریم اینجور مواردیه جوریه میگی این دیگه چرا ازدواج نکرده همه چیش خوبه ...

بدبختی اینه ک اون مرد نسبتا کامل بجا اینکه بیاد سمت منه نسبتا کامل میره با یه کمتر از خودش بعد اون مردی ک باید بره سراغ دختری در حد خودش نه من میاد سراغ من ، واسه همینه ک مجردم کسایی که اصلا هیچ جوره بهم نمیخورن نه خونوادگی نه طاهری نه فرهنگی و…با پررویی تمام میان بهم پیشنهاد میدن حالم بهم میخوره واقعا

باز ۲۷ سن زیادی نیست گلم شما هم پارتنر تودتو داشته باش اشنا شووو انشالله به ازدواجم میرسه

۲۷برای ازدواج نکردن شاید دیر نباشه ولی واسه اینکه کلا هیچکس نیست تو زندگیم که الان تو مرحله آشنایی باشیم دیره چون من از سنتی خوشم نمیاد 

۲۷برای ازدواج نکردن شاید دیر نباشه ولی واسه اینکه کلا هیچکس نیست تو زندگیم که الان تو مرحله آشنایی ب ...

فکر کن جدا شدی و قراره از نو بسازی 

برو تو رابطه جدید خودتو با سن که عدده محدود،نکن عشقم