2777
2789
عنوان

این تاپیک دخترای مجرد خیلی تو مخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 46 پست

نگاه مردم 

طعنه های فامیل

یادمه ۲۰ سالم بود یعنی ۳ سال پیش یکی از زنای فامیل یه حرفی زد که منو خیلی ناراحت کرد زن تحصیلکرده و شاغلی هم بود

بهم گفت که چرا ازدواج نمیکنی، گفتم خواستگار هست منتظر خوبشم و تحصیلات هم برام بسیار زیاد مهمه یه نگاه بهم کرد گفت هرکی اومد کاری بود پول درمیاورد دیپلم و فوق دیپلمم داشت قبول کن 

چون پدرم کارگره و تحصیلات انچنانی نداره بنظرشون این خواسته من سختگیری و بیجاس تو هرجمعی میرم با یه حالت ترحمی نگاهم میکنن انگار خودشون که ازدواج کردن چیکار کردن

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضاوت نمیکنمهمه حرفم اینه مستقل شو ،عزت نفس داشته باش زن ایرانی

عزیزم همشون اون روحیه و شرایط و توان رو ندارن 

بهتره ناراحتترشون نکنیم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

احتمالا شرایط زندگی متفاوت دارن هیچکس از خوشی فرار نمیکنه

خیلی از دخترا تو شرایط بد رشد کردن 

مستقل اقای خودشونن

اصلا شرایط بده که باعث رشده

women againt women:اینجا یاد میگیری

نگاه مردم طعنه های فامیلیادمه ۲۰ سالم بود یعنی ۳ سال پیش یکی از زنای فامیل یه حرفی زد که منو خیلی نا ...

بخدا نصف همه ازدواجا با اماری که میدن طلاقه

women againt women:اینجا یاد میگیری

خیلی از دخترا تو شرایط بد رشد کردن مستقل اقای خودشونناصلا شرایط بده که باعث رشده

نمیدونم خب شاید شرایط زندگی جوری بوده که نتونستن شاید ازدواج خیلی براشون مهمه شاید از طرف پدر اذیتن شاید خونشون حکم زندان داره شاید فرهنگ اون خانواده محکوم کرده به ببخشید کلمه ترشیدگی بالاخره از یه جا خیلی تو فشارن زندگیا متفاوت 

بخدا نصف همه ازدواجا با اماری که میدن طلاقه

بله چون مجردی تو فرهنگ‌ما ننگه دلسوزی میکنن برای ادم مجرد 

یکسری خونواده هاهم انگار مسابقس هی میگن زودباش سنت زیاد شده دیگه نمیتونی بچه دارشی نمیزارن طرفو درست بشناسی 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

دیر شده دیگه ۲۰ سالگی سن ازدواجه

وای خدا من خودم ۲۷ازدواج کردم الان به اون دوران فکر میکنم چقد بچه بودم حالا۲۰که واقعا آدم بچس اینجور فکر نکن

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم