mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 291 عنوان عمل بینیییی 82 بازدید | 13 پست بچه ها کی بینیشو عمل کرده دکترتون کی بوده؟کسی پیش شهیاد سامانی عمل کرده ؟ امروز | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 14029 دکتر عبدلرضا خاتمیهمه مسپرسن بینیم روفکر کنم جشنواره گذاشته تازگی
nana_maloossss عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4277 شهیاد سامانی کامنتاش بسته که با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
پاستیل_صورتی۱ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 530 دکترحمیدرضامفرداوکی بود بد نبود ولی انگار هنو ورم داره
nana_maloossss عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4277 دوتا پیج داره من خودم دوماهه پیش با احسان شفیعی عمل کردم روازی اول حالم خیلی بد بود خودمو تو آینه نگا نمیکردم ولی الان دوس دارم بینیمو با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 291 من خودم دوماهه پیش با احسان شفیعی عمل کردم روازی اول حالم خیلی بد بود خودمو تو آینه نگا نمیکردم ولی ... روزای اول خب طبیعیه ورم دارهچقد شد عملت؟ کامل راضیی الان؟ من دیوونه شدم بسکه گشتم دنبال دکتر خوب
nana_maloossss عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4277 روزای اول خب طبیعیه ورم دارهچقد شد عملت؟ کامل راضیی الان؟ من دیوونه شدم بسکه گشتم دنبال دکتر خوب ۵۵تومن الان یکم نوکش ورم داره وگرنه هم قوسش هم پره ها هم سوراخاش عالیه رد بخیه هامم نمونده همه تعجب میکننمنم یه سال دنبال دکتر بودم🥲🥲حساس نشو یکیو پیدا کن برو عمل کن با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 291 ۵۵تومن الان یکم نوکش ورم داره وگرنه هم قوسش هم پره ها هم سوراخاش عالیه رد بخیه هامم نمونده همه تعجب ... دکتر شهیاد سامانی رو در نظر داشتم که هرکی یچیز میگه درموردش یکی میگه بده یکی میگه خوبه نمیدونم چیکار کنم