2777
2789
عنوان

چرا برا من معلم شوهر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 159 پست
دقیقا مشکل همینجاسدوست من امثال با معدل ۱۴و نمرات پایین ۱۰با پارتی بهترین رشته فرهنگیانو قبول شد.توی ...

این جور چیزها رو من هم دیدم عزیزم

من سال ۹۸ با آزمون قبول شدم و میانگین آزمون عمومی ها ۵۵ و اختصاصی ها ۸۶ درصد بود...

برای کسانی که آزمون های آپ و دولتی دادند می دونند این میانگین ها رو آوردن چقدر مطالعه می خواهد

وقتی رفتم مصاحبه دختر خانمی بودند که با میانگین عمومی ۱۷ و اختصاصی ۱۲ دعوت به مصاحبه شده بود چون سهمیه داشت

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
منم بخدا حتی اگ ماهی ۴۰ تومن بدن معلم نمیشم اعصابم نمیکشه با بچه ها ی الان و والدینشون خدا بهشون خیر ...

اره سخته بابا، اداراتم سخته ارباب رجوع میاد هی باید توضیح بدی ، معلمی بدتره .. اعصاب فولادی میخواد ادم پیر میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا فکر می کنید همه معلم ها حقوقشون پایین هست؟من خودم حکمم ۱۴ میلیون هست و دریافتیم حدود ۱۲پنجشنبه ...

من تاپیکو خوندم خ

کسی به معلما توهین نکرده ولی معلمی واقعا شغل خاصی نیس خیلی شغل روتینی هست تو اجتماع سالانه چندین بار آزمون استخدامی میزارن و به هزار طریق میتونی معلم شی حتی میتونی بری تو غیر انتفاعی یا آموزشگاه معلم شی ،کلا اسی مشکل روانی داره فکر میکنه چون معلمه باید حتما یه نفتی بیاد بگیرتش در حالی که ازدواج قسمته ربطی به شغل و زیبایی و پول و معلمی نداره ، هرچند اسی انقدر نادان هست که هزاران بار همین عنوانو تاپیک زده و هزاران نفر کامنت گذاشتن براش بازم هیچ‌گیرایی نداره 

شما فرهنگیان شماوره و راهنمایی هستید؟قبول شدن از این سخته؟نسبت ب سایر رشته های فرهنگیان

نه عزیزم

من لیسانس دانشگاه ارومیه بودم

فوق لیسانس و دکتری تبریز

آزمون استخدامی ماده ۲۸ دادم و مشاور واحد آموزشی قبول شدم چون شوهرم نگذاشت مطب مشاوره بزنم و گفت فقط شغل دولتی

الان هم ۵ سال سابقه دارم و دکتری روانشناسی 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
خود تحقیر نباشید اوناییم ک از ایران رفتن اکثرا گارسون و نیروی خدماتین وگرن اوتا حتی مدرک دکتری ما رو ...

نه بابا قبول دارن

من خودم ارشدم تو دانشگاه خوبیه،خیلییی میبینم بچه های دکتری دارن میرن وسط تحصیل،یا ارشدامون

حتی استادای خودمونم دارن میرن فرصت مطالعاتی

چی چیو قبول ندارن😂

اتفاقا خیلیم خوب میخوانشون با فاندای عالی،همشونم مقاله های خوب دارن و توصیه نامه

دانشگاهای آمریکام اکثرا میرن.

ولی فکر نکنین اونام با دل خوش دارن میرن.

اکثرا غصه پدر و مادراشونو میخورن،اکثرا با ناراحتی دارن میرن،..

من خب خودم تو این زمینه کار کردم،میدونم چه خبره دیگه.تو ایران واقعا یا باید خودت کسب و کار داشته باشی‌ یا کار آزاد کنی.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
موفق باشین👌🏻👍🏻انشالله که منم بتونم

تلاش کنید هیچ چیز غیر ممکن نیست عزیزم

رمز موفقیت فقط تلاش و پشتکار هست

ان شاالله  موفق باشید

کاری به تاپیک ندارمفقط اون کاربرهایی که به هر بهانه ای فرصت دستشون می افته که معلم ها رو بکوبند ونسب ...

اومدم دارم کامنتارو میخونم پشمام ریخته😂😂😂

خب این خیلی واضحه که یه دختر معلم جایگاه اجتماعی و موقعیتش از یه دختر بیکار بیشتره پس باید خواستگارای بهتری داشته باشه

نمیدونم چرا هی سعی دارن بگن نه معلمی پخ خاصی نیست

اومدم دارم کامنتارو میخونم پشمام ریخته😂😂😂خب این خیلی واضحه که یه دختر معلم جایگاه اجتماعی و موقعی ...

خوب قبول دارم بعضی ها ممکن هست این شغل رو دوست نداشته باشند ولی توهین نمی کنند و تو دلشون نگه می دارند

این توهین ها یک علت دیگه داره که نمی خواهم باز کنم،چون حوصله بی ادبی و توهین یک عده رو ندارم دوست عزیز

نه بابا قبول دارنمن خودم ارشدم تو دانشگاه خوبیه،خیلییی میبینم بچه های دکتری دارن میرن وسط تحصیل،یا ا ...

چند مورد تو فامیلای خودمون دیرم مخصوصا کانادا اصلا دکتری ایران رو قبول ندارن پزشکای ایران عملا اونحا بیکارن یکیشون ک اونجاست بیکاره آنلاین از ایران مریض ویزیت میکنه پول درمیاره

انشاءالله اینجور ک من میگم نباشه کی خوشش میاد هم وطنش اونجا آواره باشه