2777
2789
عنوان

چرا برا من معلم شوهر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 159 پست
دکترای روان شناسی دارین؟ از دانشگاه دولتی یا پیام نور ؟سال های اولی هست که معلم شدین یا زیاد؟!

دانشگاه دولتی

۵ سال هست مشاور مدرسه هستم

اداره هم قبلا میرفتم ولی چون اضافه کاری درست درمون نمی دادند آموزشگاه میرم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه دولتی۵ سال هست مشاور مدرسه هستماداره هم قبلا میرفتم ولی چون اضافه کاری درست درمون نمی دادند ...

عالیه 👌🏻👌🏻

ولی دکترا گرفتن از دانشگاه دولتی خیلی سخته،  فرهنگیان بودین شما؟ 

چرا فکر میکنی خانه داری بده؟ با بچه های مردم سرو کله زدن خوبه؟ با این والدین متوقع امروز؟ بچه های لو ...

شاغلا کلا همینو بلدن، سریع بزنن تو سر خانه دارا ک ارع شما جایگاه اجتماعی ندارید.. والا من حاضر نیستم هر روز نصف روزمو بزارم برا جنگ اعصاب با کلی بچه و والدینشون 

همون جایگاه اجتماعی معلمی برا خود معلما بمونه .. 

معلم ابتدایی هستی ؟کمکی داری؟جسم وروحت سالمه؟چه ربطی داره با سهمیه داریم با سواد خودش دراومده داریم ...

شما درست می فرمایید،من ادعایی ندارم

فقط لطف کنید وقتی تاپیک از بی شوهری می گذارید اسمی از معلم بودن نیارید که هر کس و ناکسی به خودش جرات توهین به جامعه بزرگ فرهنگیان و معلم ها رو بدهد دوست عزیز

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
چقدر حرفات متضادِ با هم دیگهفکر کنم فوق لیسانسی نه؟

دانشجوی ارشدم

خب مگه دروغ میگم؟

کسی از درس خیر خاصی میبینه تو این زمونه؟😂

حقوق مهندس مکانیک بیشتر از ماهی ۱۵ تومنه؟با کلی اعصاب خوردی اونم؟

حالا من که درس میخونم چون هدفم استاد دانشگاه شدنه،از طرفیم واقعا مکانیکو دوس دارم،از یه ور دیگم همسرم تامینم میکنه.اگه هم هوس کنم کار کنم کلی آشنای خونوادگی دارن که از دم تو کارای عمران و مکانیکن.

این شرایط منه که همه ندارن.

پول زیاد میخوای:کار آزاد،یا رفتن از ایران

تو این مملکت کسی واسه تحصیلات ارزش قائل نیس

سر خودمونو گول بمالیم الکی؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نگفتم خانه داری بده اما جایگاه معلم از خانه دار بالاتره قطعا چون هم کار اون خانم خانه دار رو انجام م ...

اگر متاهل باشه قبول دارم حرفتو 

ن فقط؟برا معلما برا همه خانمای شاغل 

اونی ک مجرده و مادرش همه چیز رو اداره میکنه فرق میکنه با اون خانمی ک متاهله و بچه داره و خانه داری هم میکنه

من که از پسرهایی که همچین ملاک هایی دارند حس خوبی نمیگیرم .چون خودم بابای بچه م بسیار شکاک و گیر بود ...

راستش نظر شخصی خودم اینه 

اصلا به درد نمیخوره

چون روی شغل و حقوقت از قبل حساب شده

ازدواج یعنی دوتا خانواده به هم بخورن

دوتا شخص هزار و یک چیز همو بسنجند

قرارداد کاری و املاکی نیست که

شما درست می فرمایید،من ادعایی ندارمفقط لطف کنید وقتی تاپیک از بی شوهری می گذارید اسمی از معلم بودن ن ...

من گاهی میام سایت. هربار ک تاپیک معلمی بوده شما پر قدرت حضور داشتی ، چطور وقت میکنید؟ 

بله متاسفانه بعضی هاشون که عرضه کلاس خصوصی و ...ندارند و با پارتی و سهمیه معلم شدند همیشه نالان هستن ...

دقیقا مشکل همینجاس

دوست من امثال با معدل ۱۴

و نمرات پایین ۱۰

با پارتی بهترین رشته فرهنگیانو قبول شد.توی نهاییا داشتیم از استری میمردیم و اون اون قدرررر خونسرد!گف بابام ۱ساله پارتی جور میکنه من قبولم دیگه برا چی بخونم‌باورم نشد.گفتم عجب اعتماد ب سقفی.ولی شد.حتی ب مصاحبه هم هیچی نخوند.حتی نمازشم بلد نیس😂😂از چیزای دیگشم نگم.متاسفم فقط

اگر متاهل باشه قبول دارم حرفتو ن فقط؟برا معلما برا همه خانمای شاغل اونی ک مجرده و مادرش همه چیز رو ا ...

دوران مجردی برای همه یک روز تموم میشه

چه شاغل چه بیکار

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

دانشجوی ارشدمخب مگه دروغ میگم؟کسی از درس خیر خاصی میبینه تو این زمونه؟😂حقوق مهندس مکانیک بیشتر از م ...

خود تحقیر نباشید 

اوناییم ک از ایران رفتن اکثرا گارسون و نیروی خدماتین وگرن اوتا حتی مدرک دکتری ما رو قبول ندارن تو خارج یا باید نخبه باشی یا پولدار تا آدم حسابت کنن