2777
2789
عنوان

امشب درباره بچه به شوهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم خوبه من افسردگی دارم

مشاور میرین؟

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
شک دارم همش میترسم نتونم بهش برسم

نا امید نباش عزیزم واقعا الآن دیگه ۴۰ سنی نیست،بعد چون شما بچه ی اولته مطمئن باش همه ی انرژیت مونده برای این یدونه بچه،اونایی که چندتا بچه دارن معمولا وقتی سنشون بالاتر میره اعصاب بچه ندارن چون با اولی ها آنقدر سروکله زدن دیگه اعصابی براشون نمونده

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
من میرم اونم صدا میزنن بعضی جلسات میاد

خب ایشالله خوب میشین دیگه 

تازه شاید بچه به خوب شدنتون کمک کنه البته این دیگه تشخیص مشاور لازمه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
عمش دست و پام میلرزه پای اقدام که میرسم

اینجوری که نمیشه ....خیلی استرسی هستی یا شایدم وسواس فکری داری به نظرم حتما برو پیش یه روانشناس باهاش حرف بزن این همه استرس بدی به خودت مثل من بعد زایمانم افسردگی میگیری 

حالا قراره اقدام کنیم قبلا میکفت نه الان مخالفت نکرد

خب شرایط بهتر شده لابد

راس میگی همش فکر میکنم دم مرگم

وای اینطور فکر نکن،آخه چهل سال دهه شصتی هست دیگه،منم دهه شصتی ام والا شما یه جور گفتی من توی مجازی احساس پیری بهم دست داد🤣نه عزیزم سن یه عدده اگر روحیه ات رو حفظ کنی به خودت برسی ممکنه از خیلی از سی ساله ها هم جوانتر باشی

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
الانم تخت نظرم از روزی که ازدواج کردم افسردگی گرفتم

وای خیلی بده 😭😭😭😭من خودمم دوسال قرص خوردم واقعا بدترین چیز بیماری روحیه ....پس اول درمان کن خودتو بعد بچه بیارچون ممکنه اصلا از لحاظ روحی نتونی به بچه برسی برا خود من بعد بچه دارشدن افسردگی گرفتم وخیلی شرایط بدی داشتم اصلا حوصله بچه رو هم نداشتم