یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با رژیم فقط ریزش مو میگیری . تو تنها رژیمت حذف صد درصد. تنقلات و سس و فست فود باشه و بس . برنج هم روزی یک وعده بخور بقیه وعده هات غذای نونی باشه . میوه اگه نخوری بدنت پرخور میشه روزی دو واحد میوه بخور . کفش اسپرت خوب بپوش که اذیتت نکنه پاکار شو برای پیاده روی . پیاده روی عاااااالیع . یک هفته خودتو وادار کن تنبلی نکنی و پیاده روی بری روزی دو ساعت پیوسته بدون توقف پیاده برو . و نتیجه را ببین . قبل از شروع این برنامه خودتو ناشتا با لباس کم و بعد از توالت وزن کن و یادداشت کن با قید تاریخ . بزن برگه را به آینه که هر روز ببینی تغییرات را . فردا باز همین کارو کن و بعد از یک هفته شکفت زده شو . سعی کن حتما هر روز دفع مدفوع داشته باشی روی نمایش وزن یهو 2 کیلو فرق داره🙈🥴😅
با رژیم فقط ریزش مو میگیری . تو تنها رژیمت حذف صد درصد. تنقلات و سس و فست فود باشه و بس . برنج هم رو ...
من همه چی رو حذف کردم فقط تو هفته یه وعده چیت دارم شیرینی و ... که با قرص کروم نمیخورم فست فودی ام تمیخورم تتقلاتم ک اصن ...تنقلاتم شده تنقلات سالم واقعن خسته شدم چرا وزتم داره باهام بازی میکنه و عصبیم میکنه😥😥😥
من همه چی رو حذف کردم فقط تو هفته یه وعده چیت دارم شیرینی و ... که با قرص کروم نمیخورم فست فودی ام ت ...
شیرینی ممنوع . با خودت طی کن بگو من فقط یک هفته جلوی خودمو میگیرم نه بیشتر . اینجوری کمتر بهت زور میگه . میگی شش روز دیگه فقط کنترل میکنم هوسم را چهار روز دیگه فقط مونده بعدش میخورمش اون غذای خوشمزه را . ولی شما اگه توی این یه هفته روزی دو ساعت پیاده روی هم ضمیمه ی رژیمت کنی خودت وزن را ببینی یک هفته را می کنی دوهفته کلی ذوق میکنی وقتی سیر نزولی وزنت را پای آینه می بینی . بعد از یک ماه یک روز برای خودت جشن بگیر و رژیم را بشکن ولی عاقلانه بخور . یهو نشین پیتزا کامل بخور . کیک تولد بزرگ بخور . کنترل شده بخور مثلاً اون روز دوبرابر حد استاندارد کالری بخور از چیزای مضر و مورد علاقه ات