2777
2789
عنوان

چجوری اشتهامو کم کنم

201 بازدید | 19 پست

دارم ورزش میکنم ؛ ولی غذامو نمیتونم کم کنم ماه پیش کالری شماری کردم خیلی خوب وزن کم کردم ولی الان ول کردم 😥😥 اخه بدم میاد غذاهامو هی بشمارم 

خسته شدم از رژیم😥😥😥 

غذا ام که نمیخورم بی انرژی و بی حالم واقعن موندم چیکار کنم 😥😥😥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با رژیم فقط ریزش مو میگیری . تو تنها رژیمت حذف صد درصد. تنقلات و سس و فست فود باشه و بس . برنج هم روزی یک وعده بخور بقیه وعده هات غذای نونی باشه . میوه اگه نخوری بدنت پرخور میشه روزی دو واحد میوه بخور ‌‌‌‌‌ . کفش اسپرت خوب بپوش که اذیتت نکنه پاکار شو برای پیاده روی . پیاده روی عاااااالیع . یک هفته خودتو وادار کن تنبلی نکنی و پیاده روی بری روزی دو ساعت پیوسته بدون توقف پیاده برو . و نتیجه را ببین . قبل از شروع این برنامه خودتو ناشتا  با لباس کم و بعد از توالت وزن کن و یادداشت کن با قید تاریخ . بزن برگه را به آینه که هر روز ببینی تغییرات را . فردا باز همین کارو کن و بعد از یک هفته شکفت زده شو . سعی کن حتما هر روز دفع مدفوع داشته باشی روی نمایش وزن یهو 2 کیلو فرق داره🙈🥴😅

با رژیم فقط ریزش مو میگیری . تو تنها رژیمت حذف صد درصد. تنقلات و سس و فست فود باشه و بس . برنج هم رو ...

من همه چی رو حذف کردم فقط تو هفته یه وعده چیت دارم شیرینی و ... که با قرص کروم نمیخورم فست فودی ام تمیخورم تتقلاتم ک اصن ...تنقلاتم شده تنقلات سالم واقعن خسته شدم چرا وزتم داره باهام بازی میکنه و عصبیم میکنه😥😥😥

نمیدونم از گوگل پیدا کردم برات😂💔فکر کنم

رو من جواب نیس از بس شکمو ام هی به خودم مییکم غذا دشمنته غذا بده ولی همش به فکر اینم یه چیزی بخورم اصن نمیشه من یادم بره چیزی نخورم😭😭😭😭😭😭

رو من جواب نیس از بس شکمو ام هی به خودم مییکم غذا دشمنته غذا بده ولی همش به فکر اینم یه چیزی بخورم ا ...

قیافه غذا بعد اینکه میگی غذا دشمنته:

ﻣُﻓﺕَ ﺑُﺯُࢪﮒَ ﻧَﺷُﺩِﻳﻡ ڪِهﺑِﺧﺍﻳﻡ،ڪُﻭﭼیڪِ ﻫَࢪٌ ڪَﺳﻯِ ﺑِﺷﻳﻡ😉️ 

من همه چی رو حذف کردم فقط تو هفته یه وعده چیت دارم شیرینی و ... که با قرص کروم نمیخورم فست فودی ام ت ...

شیرینی ممنوع . با خودت طی کن بگو من فقط یک هفته جلوی خودمو میگیرم نه بیشتر . اینجوری کمتر بهت زور میگه . میگی شش روز دیگه فقط کنترل میکنم هوسم را چهار روز دیگه فقط مونده بعدش میخورمش اون غذای خوشمزه را . ولی شما اگه توی این یه هفته روزی دو ساعت پیاده روی هم ضمیمه ی رژیمت کنی خودت وزن را ببینی یک هفته را می کنی دوهفته کلی ذوق میکنی وقتی سیر نزولی وزنت را پای آینه می بینی . بعد از یک ماه یک روز برای خودت جشن بگیر و رژیم را بشکن ولی عاقلانه بخور . یهو نشین پیتزا کامل بخور . کیک تولد بزرگ بخور ‌‌. کنترل شده بخور مثلاً اون روز دوبرابر حد استاندارد کالری بخور از چیزای مضر و مورد علاقه ات