2777
2789
عنوان

امشب بعد 10 سال فهمیدم منو از عشقم جدا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 44 پست
عهد دقیانوس نبوده میتونستی صحبت کنی بگی پدرم اینجور فک میکنه بیا خواستگاری رسمی

عزیزم اون ۱۸ سالش بود شرایط خاستگاری نداشت بعدم من ۱۷ سالم بود میترسیدم بش بگم چی شده و بابام نمیذاره و فلان

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری همدیگه رو ول کردید؟ یعنی خداحافظی نکردید؟ دلیل اینکه جدایی میخواد رو از هم نپرسیدید؟

نه. خیلییی ماجراش پیچیده و طولانیه.

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مشکلت با فکر کردن به اون حل نمیشهذهنت گولت میزنه

مشکلم وقتی حل میشه از شوهر خرم جدا شم

ی بخشی از مشکل تو شوهرت برمیگرده ب خودتیبار امتحان کن کار کن رو خودت

بیخیال حوصله بحث ندارم من ۷ ساله دارم رو خودم کار میکنم هر روز ازم ایراد جدید میگیره

خب خودت مسائل قاطی کردی مسئله شوهرت با عشق ۱۰سال پیش حل ک نمیشه عزیز

اگه جدامون نکرده بود الان عشقم شوهرم بود نه این نره غول نفهم

خب کسی جداتون نکرده که خودت بهم زدی اونم دیگه ناامید شده

چرا جدامون کرد پسرخالم. ماجراش خیلی طولانیه حوصله توضیح ندارم

از کجا پیدا با اون خوشبخت میشدی؟

وا چون الان میبینم شخصیتش علاقه هاش و.. کپی منه ولی شوهرم خیلی با من متفاوته زن اونم همینطور با خودش متفاوته

وا چون الان میبینم شخصیتش علاقه هاش و.. کپی منه ولی شوهرم خیلی با من متفاوته زن اونم همینطور با خودش ...

تو از بس مقایسه کردی زندگیت داره خراب میشه نکن خواهر گلم‌ خداهم دوس نداره و نمیپسنده 

به زندگی اون زنم هم رحم کن پس فردام جدا شی لابد فکر میکنی اونم زندگی میپاشه میاد سمت تو شیطون لعنت کن 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
وا چون الان میبینم شخصیتش علاقه هاش و.. کپی منه ولی شوهرم خیلی با من متفاوته زن اونم همینطور با خودش ...

ازدواجم تنها۳ماه ادم خوش میکنه 

حال درونی خودت خوب کن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....