2777
2789
ممنونم عزیزمیک پسری خیلی سعی داشت بهم کمک کنه و پیشرفت کنم چندبار بهم پیشنهاد همکاری دادنگاه هاش احس ...

عزیزم خیلیا رو میبینم که عاشق نگاه پسره شدن و حس میکردن منظوری داره و.. 

اما بعدا فهمیدن طرف یا دوست دختر داشته یا زن گرفته بعدش.. 

متاسفانه از بعضی نگاه پسرا نمیشه چیزی رو تشخیص داد باید رفتارای دیگشو ببینی یکم صبر کن. 

منتظرتیم فسقلیم😘

دقیقا کیف میکنه رورزام من باید صبح بیدار بشم این بچه تا ۱۱ میخوابه😅

الهی عزیزم😅❤️

خدا برات نگهش داره...💖

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم خدا رحمت کنه ان شاالله جایگاهش بهشت باشه

ممنون عزیزم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
الهی عزیزم😅❤️خدا برات نگهش داره...💖

زنده باشی گلم ممنون😘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
زنده باشی گلم ممنون😘

💖💖💖

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بخدا اونجا بودم تا تهش کمکت میکردم،حس میکنم واقعا خسته ای هم جسمی هم روحی

خیلییی خستم

شاید یکی وقتی از خستگی میگه فقط به کلمه خستش توجه میکنه

ولی من درکش کردم از عمق وجودم...درسته هم روحی هم جسمی

باید یه دل سیر گریه کنم ولی دیگه گریه هامم خستگیمو کم نمیکنه

ممنون عزیزم همین پیامت دلگرمی بود🥲