2777
2789
عنوان

مادرایی که کلاس اولی دارین تروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 28 پست
تو خونه تمرین کنیدکلاس اول مبحث سخت و طولانی‌ای نداره که حتما نیاز به یادگیری معلم داشته باشه

نمیشه که زمان اموزش من اصلا ه هه صدا عه نمیداد که بعد اینا با ی متدی میخونن که ما بلدنیستیم 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه که زمان اموزش من اصلا ه هه صدا عه نمیداد که بعد اینا با ی متدی میخونن که ما بلدنیستیم

ه هیچوقت صدا ع نمیده دیگه

انگلیسی نیست که مثلا حرف H صدای ه بده یا حرف C صدای ک

بعضی حروفام مثل X باید زبونت بین دندونات قرار بدی ی حالت خاص داره که تو عربیم هست

ولی فارسی اینطوری نیست که

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اا خب ایناهم زیاد عقب نیستن

اره بابا نگرا نباش

خودتم‌توی خونه باهاش کلمات جدید تمرین کن

کلماتی که‌حروفشونو درس دادن از گوگل سرچ کن براش بخون به صورت املا تا یاد بگیره

من اولِ سال فک‌میکردم بچم خِنگه،دیگه حروفِ پنجم ششم راه افتاد خداروشکر الان جزِ بلدای کلاسشونه

چقد داد میزدم و حرص میخوردم

حالا توهم نگران نباش یاد میگیره

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اره بابا نگرا نباشخودتم‌توی خونه باهاش کلمات جدید تمرین کنکلماتی که‌حروفشونو درس دادن از گوگل سرچ کن ...

اینقدر هوشش خوبه بچم ریاضی املاش همه چیش عالی ولی خب نشانه ای و ا که معلم نداشتن خوب یاد نگرفت