2777
2789

امروز دردش بیشتر شده تا حدی که تب کردم الان

مامانم میگه بزار ببرمت سونوگرافی برات بنویسن

ولی من میترسم برم

یعنی بخاطر چی میتونه باشه دلیلش چیه که درد گرفته؟

من الان دو ماهه بطور مداوم کرم شهدالعسل استفاده میکردم ضدتعریق مث اینکه بخاطر اون نیست؟

اگر بخاطر کرم بنظرم روز اول استفاده خودشو نشون میداد نه ۲ ماه بعد...

معمولا چیزی نیست. ولی واقعیت اینه که تا وقتی نری دکتر و دکتر بهت نگه چیزی نیست خیالت راحت نمی شه. یه بار دلتو بزن به دریا.

و فرض کنیم دور از جون چیزی بود... زودتر بفهمی بهتر نیست؟

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معمولا چیزی نیست. ولی واقعیت اینه که تا وقتی نری دکتر و دکتر بهت نگه چیزی نیست خیالت راحت نمی شه. یه ...

اره ولی من چون نزدیکام سرطان سینه داشتن. میترسم منم ارثی بگیرم

بعد برم دکتر خبر بد بده میترسم برم

اره ولی من چون نزدیکام سرطان سینه داشتن. میترسم منم ارثی بگیرمبعد برم دکتر خبر بد بده میترسم برم

خدا نکنه. ولی شما بیشتر از بقیه باید کنترل کنی. سرطان سینه هم تو مراحل اول درمانش راحت تره خب.

اینجوری می شینی خودخوری می کنی نگران می شی. منم همینجوریم. می فهمم چی می گی. منم می ترسم. برای همین تا اتفاقی میفته می رم دکتر خیالم راحت بشه. هیچوقت هم هیچیم نیست ها. بیخودی نگران می شیم. وقتو هدر نده. از سرت هم باز نکن. یه کنترل ساده اس.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خدا نکنه. ولی شما بیشتر از بقیه باید کنترل کنی. سرطان سینه هم تو مراحل اول درمانش راحت تره خب.اینجور ...

اخه الان جوری درد گرفته که نمیتونم دستمم تکون بدم خیلی درد داره از درد زیاد تب کردم تااین حددد

اگر خوب نشد میرم دکتر تا فردا پس فردا...

تا ببینم چی میشه

اخه الان جوری درد گرفته که نمیتونم دستمم تکون بدم خیلی درد داره از درد زیاد تب کردم تااین حددداگر خو ...

اسی حتما برو دکتر ، درد و تورم غدد لنفاوی زیر بقل (از مراکز ایمنی بدن)نشون دهنده اینه که ایمنی بدنت داره به یک چیزی واکنش نشون میده که چون همراه با تب هست ، احتمالا منشا عفونی داره ، احتمالا گربه یا هر حیوونی دست راستت رو توی چند روز اخیر چنگ نزده؟؟؟؟؟

به هر حال به پزشک هر چه زودتر مراجعه کنی بهتره

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
اسی حتما برو دکتر ، درد و تورم غدد لنفاوی زیر بقل (از مراکز ایمنی بدن)نشون دهنده اینه که ایمنی بدنت ...

نه نزدیک به حیون خونگی نزدم نمیدونم دلیلش چیه

بخاطر استفاده از کرم ضد تعریق نیست؟ البته دو ماه بطور مدوام میزنم