2777
2789
عنوان

شما خونه کسی که اذیت میشین ولی مجبوری میرین (سوالی)

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 61 پست
وقتی خونه مال مادربزرگته اون زمان زبونت دراز باشه گفت کاش بمیره بلند بگو به چه حقی این حرفو زدی خونه ...

هیچکس جرعتش رو نداره 

اون روز بابا اینام داشت لیست مینوشتن که چیا بخرن که اون لحظه همه چی مرتب باشه 

ولی زن عموم اصلا اجازه نمی‌داد که عمو اینام چیزی بگن همش خودش حرف می‌زد و می‌گفت باید این کارو کنین 

نوشت صاحبخونه شده عموشبالاخره واضح نمیدونیم چی شده و چی نشده

میگه عمو از قبل اومده تو خونه مادربزرگ و همراه اون زندگی میکنه که نخواد مستاجر باشه

درواقع عمو مهمون خونه مادربزرگه است و زن عمو زبونش ۱۰ متر درازه بازم

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه فرصت نیست عموت جدا شه

این مدت کوتاه رو هم دندون رو جیگر بذارید

بی حاشیه برید و بیاید و از مادربزرگتون مراقبت کنید

دهن به دهن زن عمو هم نذارید

یه کمم با برنامه ریزی بیشتر برید که اونام اذیت نشن 

الان دیگه واسه جدا شدن و خونه مستقل داشتن دیره

حرف زن عموت هم اهمیتی نداره عمر دست خداست

همه خودشون خونه ندارن که هر روز اونحان؟خب یک نفر بره.شیفتی برن.اخه بچه کوچیک چکار میتونه بکنه

خونه مادربزرگشونه دلشون میخواد دم دمای آخر پیشش باشن زن عمو ناراحته بره خونه بگیره واسه خودش😐

باید خونه هر بچه بگرده تا رفت و آمد رو دوش فقط یک نفر نباشه که اینجوری کم بیاره شاید امروز میخواست ب ...

مامان خودش هم باشه طرز فکر شما هم همینه؟ 

همون اول میتونست بگه ما خونه مون رو جدا میکنیم نه اینکه مادر بزرگم بره تو یه اتاق کوچیک زندگی کنه و بقیه خونه در اختیار اینا باشه 

هیچکس جرعتش رو نداره اون روز بابا اینام داشت لیست مینوشتن که چیا بخرن که اون لحظه همه چی مرتب باشه و ...

وقتی جلو بچه بگن مادرت زودتر بمیره و سکوت کنه اوج بدبختی این دیگه جرات نمیخواد 

با احترام من حق میدم بازم ک مهمون هرروز زجر اوره اگه خونه مادربزرگت زندگی میکنن که حق نداره جدا بشه ...

خونه مادر بزرگم هست و عموم نتونست خونه بخره تو همون خونه هم زندگی میکنه فقط یه اتاق رو در اختیار مادر بزرگم گذاشتن 

خونه ای که مفت اونا داشتن پدر من چندین سال دیگه هم کار کنه نمیتونه همچین چیزی داشته باشه ولی پدرم و عمو هام گفتن که ازش مراقبت کنن و هزینه غذا و دکترش رو هم کمکت میکنیم 

مادر بزرگ من یه هفته س اینجوری مریضه و روز به روز حالش بدتر میشه و با این شرایط فکر نکنم یه هفته دیگه دووم بیاره 

تنها زحمتی که زن عموم داره اینه که مهمون زیاد رو این اخرا تحمل کنه وگرنه ما هم به انداز اون کار میکنیم 

البته ما کل داستان رو نمیدونیماینکه خونه واسه کیه؟چرا پیش بقیه نمیره ؟ارث و‌ میراث چطور تقسیم شدهاسی ...

عموم نمیزاره میگه اینجا خونه خودشه چرا باید بیاد پیش شما عموم مهربونه زن عموم حرض زیاد میخوره 

خونه هم بعد فوت مادر بزرگم ماله همین عموم میشه و بقیه عمو هام و پدرم چیزی نمیگیرن و به جز این خونه مادر بزرگم دیگه چیزی نداره 

نوشت صاحبخونه شده عموشبالاخره واضح نمیدونیم چی شده و چی نشده

خونه ماله مادر بزرگم ولی عموم چون نتونسته خونه بگیره با همین مادر بزرگم زندگی کرده خونه به اسم مادر بزرگ منه بعد فوت مادر بزرگم هم خونه ماله عموم میشه و پدرم و بقیه عمو هام ارث اینا نمی‌خوان 

مادر بزرگم من بعضی وقتا به هوش میاد میگه آب میخوام و زن عموم میگه ولش کنین آب بهش ندین که زیاد نره دستشویی 

آخه ما چجوری آب بهش ندیم؟

اگه هم اونجا نریم رسیدگی بهش نمیکنن 

خب عمو بره واسه خودش خونه بگیره تا بقیه بچه هاش بیان تو خونه مامانشون راحت ازش مراقبت کننپیرزن پولش ...

فقط یه هفتس که مزاحمت واسه زن عمو اینام ایجاد میکنیم وگرنه قبلا بابام میرفت سر میزد به مادر بزرگم میگفت بیاد دم در بشینیم آخه مامان بزرگم خونه هیچ کس راحت نبوده 

فقط یه هفتس که مزاحمت واسه زن عمو اینام ایجاد میکنیم وگرنه قبلا بابام میرفت سر میزد به مادر بزرگم می ...

خب نوبتی ۲ نفرتون باهم برین به کاراش برسین

بچه کوچیک هم نبرین که جیغ جیغ کنن تا مامانبزرگ استراحت کنه و حالش بدنشه

خب نوبتی ۲ نفرتون باهم برین به کاراش برسینبچه کوچیک هم نبرین که جیغ جیغ کنن تا مامانبزرگ استراحت کنه ...

آره باید همین کارو بکنیم 

مامان بزرگم که اکثر بیهوشه وقتی هم بهشون بیاد قربون صدقه ما میره 

خونه ماله مادر بزرگم ولی عموم چون نتونسته خونه بگیره با همین مادر بزرگم زندگی کرده خونه به اسم مادر ...

گلم برید بهش سر بزنید ولی نوبتی

بهدهرحال حالا به هردلیلی اونا اونجا زندگی میکنن و بهتره با شلوغ بازی و رفت و آمد زیاد براشون مزاحمت درست نکنید

زن عمو هم خیالت راحت جوابش زبون تندش رو میده توی همین دنیا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....