2777
2789
عنوان

کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 116 پست
چون دفعه اولمه تجربه ندارم شایدم رفتم دلم کلی وسیله خاست 😂

عزیزم😂پس محض اطمینان پول زیاد ببر

ولی سعی کن جلوی خودت وبگیری واقعا گرونه همه‌چی من یه بستنی گرفتم ۹۰ هزار بود به پول خودمون😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یکم راهنمایی کنی من بار اولمه اصلا تجربه ندارم

خرما طفلان مسلم خیلی قیمتش خوبه خرمای عالی یه کیلو  میدن یه دینار عراقی و ۵۰ تومن ایرانی 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
لباس چادر و اینا چطور؟ انگشتر مردونه؟

انگشتر اصل؟ اون گرونه دوستم یه انگشتر در و نقره ظریف برا خودش خرید حدود ۱ یا ۱۲٠٠

چادر خیلی خوبه یه چادر ناناز برا خودم خریدم فقط ۲۰۰ هزار تومن🥲🥲 از بازارچه های کنار حرم امام علی

اللهم الرزقنی کربلا

چون دفعه اولمه تجربه ندارم شایدم رفتم دلم کلی وسیله خاست 😂

نه جلو خودت رو بگیر بصرفه نیست

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
من میرم حرم قفل میشه ذهنم فقط فقط فقط نگاه مات مبهوت که چیکار کردم تا الان چقدرم مونده از عمرم من بن ...

خوشا به حالت. اینکه ذهنت قفل میشه این خیلی عالیه. و نشانه ی ادبه پیش آقا. اصلا ما به این زبانمان چی میتونیم بگیم که کلمات لایق بیان شدن باشه. و آقا از همه ی احوالات ما و درونی ترین درون ما اگاهه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

دیگه چی؟

میزی زیارت یا تجارت   )شوخیه البته

والا جنساشون اصله ولی گرونه