2777
2789
اتفاقا سخت ترین بیماری و لاعلاج دیابت هستایدز الان دارویی داره ک مقدار ویروس در خون رو ب حد صفر میرس ...

دیابت یه انسولین داره که طرف نمیرسه یه عمر میزنه به خودش ولی ایدز ادمو از پا درمیاره و مادر بزرگ خودم قندش ۳۰۰هستش قرص میخوره و کنترل میکنه و از منم سالم ترعه 

اتفاقا سخت ترین بیماری و لاعلاج دیابت هستایدز الان دارویی داره ک مقدار ویروس در خون رو ب حد صفر میرس ...

بیماری های وحشتناک تری از ایدز هم هست

فقط بدی ایدز اینه که منتقل میشه

الان فامیل ما سرطان گرفته، الهی بمیرم واسش، شده یه تیکه گوشت گوشه ی خونه

هر از چند گاهی هم حالش بد میشه می‌برنش بیمارستان

دکتر گفته شش ماه بیشتر دووم نمیاره

باز ایدز قابلیت اینو داره که متوقف بشه با دارو😭🤦🏻‍♀️💔

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاالله به درمان قطعیش برسن و جون میلیون ها انسان رو به خطر نیوفتن چی بگم مرسی ک مه را همراهی کردید

قربان شما

ان‌شاءالله که هیچی نیست و آزمایش‌تون صحیح و سالمه

نگفتن چند روز دیگه جوابش میاد؟!

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
دیابت یه انسولین داره که طرف نمیرسه یه عمر میزنه به خودش ولی ایدز ادمو از پا درمیاره و مادر بزرگ خود ...

معلومه شما تو ۳۰ سال پیش فریز شدی الان کلی ادم تو دنیا دارن با اچ ای وی زندگی میکنن ازدواج میکنن بچه دار میشن مثل بقیه بیماریشون کنترل میشه 

بیماری های وحشتناک تری از ایدز هم هستفقط بدی ایدز اینه که منتقل میشهالان فامیل ما سرطان گرفته، الهی ...

خدا خودش بهش رحم کنه خیلی ناراحت شدم ای خدا خود به جونمیون رحم کن انشاالله روزی میرسه همه از این بیماریای کوفتی خلاص میشیم به امید روزی ریشه کن شدن بیماری ها..

دیابت یه انسولین داره که طرف نمیرسه یه عمر میزنه به خودش ولی ایدز ادمو از پا درمیاره و مادر بزرگ خود ...

ایدز هم یدونه قرص داره گلم همین و اینقدر ترس ندارع

برای ما کارگاه اموزشیشو برگزار کردن و سالانه دارن رایگان تستشو انجام میدن فقط کافیه بیمارها رو ب مراکز بهداشتی درمانی معرفی کنیم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
قربان شماان‌شاءالله که هیچی نیست و آزمایش‌تون صحیح و سالمهنگفتن چند روز دیگه جوابش میاد؟!

من ازمایش کل دادم ولی ایدز هم بازور دکتر نوشت و هیپاپیت ننوشت هیچی ازمایش هیپاپیت به اینگلیسی چجوریه؟ میشه بگید ببینم توی این ازمایشام هست؟و اینکه این ایدز بدم منفی بشه و میتونم دیگ با خیال راحت زندگی کنم؟ یا ازمایش هیپاپیت هم مهمه؟

شما به نظرم مشکلی چیزی داری دنبال جنجالی به خاطر حفظ شان خودم تاپیک ترک میکنم

نه گلم من چی گفتم میگم کسی که قدیم دولت میفهمید کسی این بیماری رو داره اعدامش میکردن نزارشن به کسی منتقلش کنه یکم مقاله بخونید متوجه می شوید قصد بدی نداشتم 

ایدز هم یدونه قرص داره گلم همین و اینقدر ترس ندارعبرای ما کارگاه اموزشیشو برگزار کردن و سالانه دارن ...

شمای ک اونجا کار میکنید یه سوال این قرص ها مثل قرص های خارجی هستن؟ وطرفی که خورده چند سال عمر کرده ؟ و ایا ویلچرنشین میشن این ایدز ها؟ و اینکه اگر بخان برن خارج چی ینفر جونه ۲۰ ساله هستش میخاد بورسیه گرفته بره خارج درس بخونه درمانش چی میشه و اینکه چون ما تحریم هستیم قرص های این بیماری هم مثل قرص های خارجی کیفیت داره اخه شندیم که چند ویژه گی هاشو نداره این قرصه خاصیت هاشو ینی 

من ازمایش کل دادم ولی ایدز هم بازور دکتر نوشت و هیپاپیت ننوشت هیچی ازمایش هیپاپیت به اینگلیسی چجوریه ...

هپاتیت اینجوریه= HBs Ag

ببین مهم ترین چیز این بوده که سرنگ رو بدید آزمایشگاه

ولی فکر کنم اگر توی همین آزمایش هم ببینن مشکوک به هپاتیت هستی، بگن بیا آزمایش هپاتیت هم بده

اخه تو نمی‌دونی اون بنده خدا ایدز داشته یا نه

معتاد بوده؟! روابط جنسی متعدد داشته؟!

اگر مشکوک بوده باشه، به مدت یکسال، هر دو ماه باید تست بدی

توی این مدت منفی باشه، دیگه کلا منفیه 

هپاتیت اینجوریه= HBs Agببین مهم ترین چیز این بوده که سرنگ رو بدید آزمایشگاهولی فکر کنم اگر توی همین ...

اومدش بهم سوزن رو زد گفتش ببخشید ما کارگامون علمی انجام میدیم دستم خورد خوردم بهت اخه چرا باید سوزن بزنه بهم و بعدش دیدم رفت زد به یکی دیگه ای 

هپاتیت اینجوریه= HBs Agببین مهم ترین چیز این بوده که سرنگ رو بدید آزمایشگاهولی فکر کنم اگر توی همین ...

من ازمایش هیپاپیت ندادم ک بفهمن مشکوک هستم یانه من فقط ایدز دادم همون بفهمن مشکوک هستم هیپاپیت هم میگیرن ازم ازمایششو؟