2777
2789
خاهر من خیلی میترسم امیدمو از دست میدم و از زندگی سیر میشم افسردگی میگیرم من هزار تا ارزو داشتم همش ...

نترس بابا

ان‌شاءالله که هیچی نیست

بعدشم بهتون گفتم، اون ۷۰ ۸۰ سال پیش بود که ایدز انسان رو می‌کشت

الان این آدما فقط با یه دونه قرص، خیلی راحت می‌تونن مثل یه انسان عادی زندگی کنن

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش وسواس بود... مشکلاتش حاد تره. دائم داستانای جنجالی می سازه و با شاخ و برگ اینجا تعریف می کنه. سه ...

نمیدونم اگه اینطوره ک یه ادم مریضه.من قضاوتش نمیکنم و راهنمایی کردمش

واقعی باشه یا نباشه عم برام مهم نیس.شاید ب درد یکی دیگه هم خورد

پس برام اهمیت نداره.

خاهر من خیلی میترسم امیدمو از دست میدم و از زندگی سیر میشم افسردگی میگیرم من هزار تا ارزو داشتم همش ...

سرنگ بیشتر هپاتیت انتقال میده احتمال ایدز کمتره بعد هم اگر مبتلا باشید دارو میدن و زندگیت میکنی حتی بعد مصرف دارو میزان ویروس در بدن صفر میشه دیگه ایدز مثل قبل وحشتناک نیس

ب خدا توکل کن و‌ازش بخواه ک این بلا رو ازت دور نگه داره تا ابد

فعلا ک چیزی مشخص نیس

انقد گیر نده ب ایدز

پس چراخوندم که کسی که دو از جون داشته باشه با قرص خوردنش و مواظب بودنش بعد ۲۰ سال گذشت طرف دیگ اون ق ...

زر زده هر کی گفته😂

منابع معتبر رو بخون

اصلا همچین چیزی نیست

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
تاپیکاتو دیدمهمش در مورد ایدزهشما حتما پیش یه مشاور خوب برو.البته نوجوونی.ولی برو چون این حجم از است ...

چی بگم خیلی ترس دارم جواب ازمایش رو بگیرم اگر خبر بد بدن سکته میکنم و همه ازم ترد میشن و منم به این زندگی کوفیم خاتمه میدم ای کاش درمانش واقعیش بیاد و ریشه کن بشه و همه خلاص بشن 

باز شما اومدید شما حدفتون از بقیه چی هستش ؟میشه بدونم واقعا هرریشی پدرتون استادجان؟ شمامشکل روحی روا ...

هدف. تو کاربریای قبلیتم غلط املاییاتو می گرفتم ها. حداقل اینجا بودنت به یه دردت بخوره.

شما هدفتون از بقیه چی هست هم جمله ناقصیه! معنی نداره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نمیدونم اگه اینطوره ک یه ادم مریضه.من قضاوتش نمیکنم و راهنمایی کردمشواقعی باشه یا نباشه عم برام مهم ...

مرسی خاهرم که بهم راهنمایی میکنید ایشون هم نمیدونم مه را باکی اشتباه گرفته البته حق میدم به ایشون مجازی همه چی دروغ شده و چی بگم انشالله تمام مریضا شفا پیدا کنن

چی بگم خیلی ترس دارم جواب ازمایش رو بگیرم اگر خبر بد بدن سکته میکنم و همه ازم ترد میشن و منم به این ...

الان ما میتونیم داروشو بیاریم خدمتتون؟برو ازمایش بده تامعلوم شه

چرا ترد؟

https://kithiv.ir/blog/طول-عمر-بیماران-ایدز-در-ایران/