دوستان من چند روز لاغر شدم و صورتم رنگش پریده زرد شده صورتم و جوش زده صورتم و کمی هروز سرگیجه دارم تپش قلب هم دارم و تنگی نفس ایا اینا علائم ایدز هست؟ و چرا تا الان این بیماری درمانی صورت نگرفته است؟و امیدی برای زندگی هست که با این بیماری جنگید؟وچند سال با این بیماری میشود عمر کرد؟و تا ۵ سال دیگ به درمان قعطیش خاهان رسید؟
خاهر من خیلی میترسم امیدمو از دست میدم و از زندگی سیر میشم افسردگی میگیرم من هزار تا ارزو داشتم همش ...
نترس بابا
انشاءالله که هیچی نیست
بعدشم بهتون گفتم، اون ۷۰ ۸۰ سال پیش بود که ایدز انسان رو میکشت
الان این آدما فقط با یه دونه قرص، خیلی راحت میتونن مثل یه انسان عادی زندگی کنن
آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خاهر من خیلی میترسم امیدمو از دست میدم و از زندگی سیر میشم افسردگی میگیرم من هزار تا ارزو داشتم همش ...
سرنگ بیشتر هپاتیت انتقال میده احتمال ایدز کمتره بعد هم اگر مبتلا باشید دارو میدن و زندگیت میکنی حتی بعد مصرف دارو میزان ویروس در بدن صفر میشه دیگه ایدز مثل قبل وحشتناک نیس
پس چراخوندم که کسی که دو از جون داشته باشه با قرص خوردنش و مواظب بودنش بعد ۲۰ سال گذشت طرف دیگ اون ق ...
زر زده هر کی گفته😂
منابع معتبر رو بخون
اصلا همچین چیزی نیست
آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
تاپیکاتو دیدمهمش در مورد ایدزهشما حتما پیش یه مشاور خوب برو.البته نوجوونی.ولی برو چون این حجم از است ...
چی بگم خیلی ترس دارم جواب ازمایش رو بگیرم اگر خبر بد بدن سکته میکنم و همه ازم ترد میشن و منم به این زندگی کوفیم خاتمه میدم ای کاش درمانش واقعیش بیاد و ریشه کن بشه و همه خلاص بشن
نمیدونم اگه اینطوره ک یه ادم مریضه.من قضاوتش نمیکنم و راهنمایی کردمشواقعی باشه یا نباشه عم برام مهم ...
مرسی خاهرم که بهم راهنمایی میکنید ایشون هم نمیدونم مه را باکی اشتباه گرفته البته حق میدم به ایشون مجازی همه چی دروغ شده و چی بگم انشالله تمام مریضا شفا پیدا کنن