رنده کن. آره ریز باشه دیگه. به خورد صابون میره. عزیزم باز خودتون بدونین ها. من نه دکترم نه متخصص طب سنتی. از رو تجربه ای که برا خودم پیش اومده بود گفتم.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شاید چون تازه بوده از بین رفتهولی روش جالبی بوداستارتر انجام بده خوب شدی بیا بگو😐
شاید عزیزم. باز خودتون بدونین و اگه دوس داشتین امتحان کنین. با مسئولیت خودتون
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
واقعا ؟اگه خوب بشم با این روش کلی دعات میکنم عزیزم 🌺 فدات بشم...من بزرگترین مشکل زندگیم اینه..خیلی ...
ببینید چون یبوستتون بخاطر سردیه داخل بدنتونه گرمی که میزارین خوب میشه ولی موقتیع حتی اگه شده بعد ی سال بازم برمیگرده تا اون سردی از بدنتون خارج نشع یبوست درمان نمیشه
واقعا ؟اگه خوب بشم با این روش کلی دعات میکنم عزیزم 🌺 فدات بشم...من بزرگترین مشکل زندگیم اینه..خیلی ...
عزیزم امیدورام که شما هم با این روش خوب بشین. چیز عجیبی هم نیست. یه روش سنتیه که تو زمانهای قدیم این کارو میکردن.
مایعات زیاد بخور هر روز سالاد بخور . آش رشته گاهی بخور ، سبزیجات ، خاکشیر و بذرک، انجیر و آلو آب کن ، هر روز حتما پیاده روی کن . یبوست به خاطر بی تحرکی هم ایجاد میشه . برو دکتر شاید با لیزر خوب بشی. پماد رکتول هم خوبه یه پماد ساختنی هم دکتر بهم داد خوب بود
عزیزم چه بی آبرویی ی بیماریه دیگه مثه بقیه بیماریا برو عمل کن حداقل بواسیر بعد عمل درصد برگشتش کمه ولی شقاق لعنتیو که عملم نمیشه کرد الکیع و برمیگرده . بعدشم مگه قراره همه بدونن اگه نیاز به کمک کسی داری فقط به همون ی نفر درجه یکت بگو بعد عمل پیشت باشه تا چندوقتم خودتو از دسترس بقیه خارج کن تا خوب شی ..
منم مشکل شما داشتم شیاف گذاشتم بعد دفع ک تموم شد با روغن حیوانی مقعد چرب میکردم بعد ی هفته کاملا خوب ...
بیرون زدگی هم رف؟
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا