2777
2789
عنوان

شوهرم حتی یه استوری نذاشت برای روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
کادو کجاا بود بابا🤣🤣

شوهر من همه مناسبت ها می خره لباس روسری انگشتر هر دفعه یه چیز بستگی به جیبش داره منم توقعم بالا نیست با هم خوشیم خدا را شکر کافیه

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
شوهر من همه مناسبت ها می خره لباس روسری انگشتر هر دفعه یه چیز بستگی به جیبش داره منم توقعم بالا نیست ...

خداروشکر عزیزم انشالله پایدار باشید

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر یک سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعصابم خراب شد ملی حسودیم شدد😭😭هیشکی منو دوس نداره

عزیزم زندگیو‌ب خودت و شوهرت سخت نگیر  تو داری ظاهر زندگی دیگرانو میبینی آخه از کجا میدونی باطنشون چخبره

😍Maman delvin khanoom😍

عزیزم زندگیو‌ب خودت و شوهرت سخت نگیر تو داری ظاهر زندگی دیگرانو میبینی آخه از کجا میدونی باطنشون چخ ...

اخه دیگه یه گل می‌تونست بخره مگه چقدر بود

خداروشکر عزیزم انشالله پایدار باشید

قربونت بشم ان شاءالله قسمت همه زوج ها خوشبختی باشه بعضی ها خیلی برای خودشون سخت کردند شوهر من از مال دنیا چیزی نداره ولی یک دنیا محبت داره با هم داریم زندگی را می بریم جلو پول داشته باشه دنیا را برات می خره با محبته چشمش هرز نمیره عاشق من و خانواده هاست و البته دخترمون دست بزن نداره اهل دود و دم نیست برام می رقصه دو تایی کار می کنیم خونه و ماشین هم می خریم به امید خدا

قربونت بشم ان شاءالله قسمت همه زوج ها خوشبختی باشه بعضی ها خیلی برای خودشون سخت کردند شوهر من از مال ...

انشالله عزیزم منم آدم سخت‌گیری نیستم.ولی خب انتظار یه شاخه گلو دیگه داشتم🙂

انشالله عزیزم منم آدم سخت‌گیری نیستم.ولی خب انتظار یه شاخه گلو دیگه داشتم🙂

خب باهاش صحبت کن کی از شوهرت نزدیک تر؟ شاید الان دستش خالیه یا به هر دلیل دیگه ای وگرنه مسلما دوستت داره