2777
2789
عنوان

کسایی ک از سنگ لوزه میدونن

100 بازدید | 23 پست

اول بگم اگ روحیتون حساسه نخونید 

توروخدا ی راهکار بدین 

من دارم از گلو درد میمیرم 

ته حلقمه صب انگار در شرف درومدن بوده اما حس میکنم بزرگه درنمیاد ته ک میگم دیده نمیشه قشنگ باید ی چیزی برد تو حلق  

کسی راهکاری داره بخدا ثواب می‌کنه اگ بگه

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم داشتم ولی خودبه خود دفع شد،سعی کن محیط دهان و خوشبو نگه داری ازاسپری خوشبو کننده دهان استفاده کن مسواک هرشب بزن،اگه عوق نمیزنی میتونی با گوش پاک کن درش بیاری

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
منم داشتم ولی خودبه خود دفع شد،سعی کن محیط دهان و خوشبو نگه داری ازاسپری خوشبو کننده دهان استفاده کن ...

همین عزیز 

بخدا روانم از بین رفت از بس با هرکی صحبت کردم نگران اون طرف بودم اذیت نشه فراری نشه 

دکتر تو برنامه تلویزیونی میگفت اگه اذیت میشید و دارای بوی بد هست حتما باید لوزه عمل بشه

حاضرم هرکارث کنم ولی دهنم بوی بدی نده

من دارم گلو دردای عجیبی ام میگیرم یهو با گوش پا کن اروم فشار بده زیرش در بیاد دردت کمتر میشه

گوش پاک کن نداریم 

با چیز دگ نمیشه؟ 

همین عزیز بخدا روانم از بین رفت از بس با هرکی صحبت کردم نگران اون طرف بودم اذیت نشه فراری نشه

منم خیلی ناراحت میشم،میگم الان طرف پیش خودش میگه نظافت و رعایت نمیکنه ولی خب دست آدم نیست اینم یه جور مرضه🥲

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰