2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه شب با دخترام تو ماشین بودیم اومدم دنده عقب گرفتم دور دو فرمونه بزنم اولین دنده عقب رفتم دوباره زدم دنده یک سر ماشینو بردم جلو باز زدم دنده عقب که ایندفعه صدای زدن سه تا انگشت به صندوق عقب ماشین شنیدم حالا تو یه کوچه بودیم و به محض این صدا پیاده شدم و پشت ماشینو نگاه کردم قلبم اومده تو دهنم گفتم نکنه کسی پشت ماشین بوده من ندیدم اینجوری بهم تذکر میده اول دخترمو فرستادم نگاه کرد گفت نه مامان کسی نیست بعد خودم با ترس و لرز پیاده شدم ولی هیچی نبود نه آدمی اونجا بود هیچی هیچی نبود نمی‌فهمم این صدای ضربه انگشت از کجا بود خیلی ترسیدم اینقد که دیگه برگشتیم خونه و نرفتیم جایی که میخواستیم بریم

اینکه چرا یه اتفاق هایی و حرف هایی برام‌تکراریه قبلا دیدمش

وای منم

یه اتفاق های برام میفته که احساس میکنم قبلا افتاده 

یا مکان های میرم که تا بحال نرفتم ولی احساس میکنم 

همچین صحنه ای رو قبلا دیدم🫡

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

آخه بعضی دعانویس ها بلد نیستن طلسم رو باطل کنن.بدتر میشه.

باطل کردن طلسم شرایط داره همینجوری که نیست   یه مورد برات نام ببرم خانواده ای بودن در روستا  زنه بنده خدا دچاره جنون شده بود رفتیم بله طلسم شده بودند طلسم مرتبط با دفینه داخله ملک بود باطل نتونستم بکنم گفتم تنها ترین راهش رفتن از این روستاست الحمدلله الان حالشان خوبه

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
نه بقیه هم میدیدنش اخه

پیر بود؟

واسه آبجیمو و دوستش تو جنگل این اتفاق افتاده بود یه پیرمرد بهشون میرسه و دقیق زندگیشونو میگه و حتی آینده و جالبه که حرفاش درست در اومد...بعضیا میگن حضرت خضر هست...

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
وای منمیه اتفاق های برام میفته که احساس میکنم قبلا افتاده یا مکان های میرم که تا بحال نرفتم ولی احسا ...

یه وقتایی ترسناکه 🥲

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

چ خوب من ت ی سریالی میدیدم ک ادم کوتوله ها عسل میخوردن و ی سری موجوداتی ک وحشتناک بودن ب ی پناهگاه خ ...

عزیزم نمک دریاچه. سرکه سیب  و آویز 4قل خیلی تاثیر داره

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

از مهمونی اومدیم راه ب راه رفتم سرویس بهداشتی  شلوارمو در آوردم گذاشتم رو پله ی سرویس بهداشعی بعد من در دستشویی و نبستم باز بود 

شلوارم تنگ بود برای همین درآوردم چون ساعت طولانی پام بود 

بعد نشستم دستشویی کنم ببخشید بابت تعریف🫡

دیدم شلوارم بلند شد از پله قشنگ بلند شد انگار یکی گرفتش دستش و بعد افتاد من جیغ زدم با شرت دویدم وسط خونه 

همسرم فقط خونه بود 

@niniyar_1 نصفه شبا تاپیک ترستاک میزنننمیتونیم دیگه بخوابیم😭😭😭😭

وا خب نخون عنوان تاپیک رو که دیدی😒😒

اگه تاپیک تعطیل بشه خودتو مدیون کردی

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......