2777
2789
سر زبان افتادی

نه واقعا تو چشم نیستم

از وقتی که یادمه اینجوری بودم تا حالا نشده کاری رو به راحتی انجام بدم همش گره پشت گره 

تو ازدواجمم خیلی گره میوفته 

خیلی هم دعا میکنم اهل نماز وقرآن و روزه هم هستم گاهی وقتا هم نماز شب میخونم  اهل غیبت کردن هم نیستم همیشه برا دیگران دعای خیر میکنم

همه کسانی که در حقم بدی میکنن رو برا رضای خدا میبخشم 

که شاید منم مورد نظر لطف خدا قرار بگیرم ولی هر روز بدتر از دیروز گاهی فکر میکنم شاید واقعا مسیرم غلطه که اینقدر بدبیاری میارم نمیدونم والا دیگه از همه چی خسته شدم

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفته های دعا نویسه درست بوده؟

نمیدونم از رو حرفای من برداشت کرد یا واقعی خودش گفت 

آخه منم قبل از اینکه چیزی بگه یه سری چیزا رو گفتم 

دیگه نمیدونم 

ولی انرژی اصلا نداریم خیلی زیاد و غیر عادی بی انرژی هستیم 

ام اس گلمکدوم از این حالتهارو داری؟حالتهات چطوریه گلم؟ حس خفگیناتوان در حرکت و تکان دادن اعضای بدنقف ...

آره عزیزم اشتباه تایپ شده بود 

من خوب شدم تقریبا سه ساله.. بخاطر دردای جسمانی شدید بعدش دکتر رفتم و خونه مون هم جا به جا شد قرآن هم میخوندم و کنارم میذاشتم علائمم این بود؛ حس میکردم همسرم کنارم دراز کشیده بغلم کرده یا حتی کتکم میزد گاهی  

قبلا بختک رو تجربه کرده بودم این فرق داشت

از کی راهنمایی خاستن؟

خیلیا به همدیگه کمک کردن تو این تاپیک

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

رد دستت کپی شده رو پارچه مبلمثلا دراز کشیده بودی یا نشسته بودی دستت گذاشتی رو مبل برای منم پیش اومده ...

توضیح دادم اینجور نبوده 

من رو دستم با خودکار مشکی کشیده بودم رو مبل با خودکار آبی پر رنگ کشیده شده بود

رفتاره شوهرتون غیر قابل توجیهه و در شأن ایشان نیست برگه ای بردارید ابتدا رفتار های بد همسرتون رو ...

البته اینم بگم که من از رابطه ج ،خیلی بدم میاد.ولی همیشه خیلی سعی کردم بخاطر خوشحالی همسرم این کارو انجام بدم.نهابت هفته ای دوبار .دیگه بیشتر نمیتونم.چون واقعا بیزارم از اینکار.دکتر بهم گفت بخاطر داروهایی که مصرف می‌کنی هست

کاربری سال ۹۶ هستم.
حتما توجه کنید ممنون یادآوری کردید

سلام عزیزم میشه من رو هم راهنمایی کنید .

همسرم خیلی تلاشگره ....اینجوری بگم که اصلا دوست ندارم بیمار باشه ولی تو کارش پیشرفت نمیکنه .

چون کارش آزاده یا صاحب کار پول نمیده یا برکت نداره....

من چه کار کنم؟

شما دعای دفع همزاد همراه داشته باشید و همراه خود مقداری نمک و سنجاق داخل پارچه کنید و چند قطره سرکه ...

زبان بند قوی چی پیشنهاد میدید؟!

همیشه توی کارهام گره میفته و کارهام خوب پیش نمیره

بدشانسی همش میارم

مگه میشه یه لباسو چندبار بپوشی و نشوری؟؟؟؟؟؟ عقلتون کجاس ،،دروغ میگه خب

عقلم سر جاشه.شما رفتی خوندی که دقیق چی نوشته بوده؟ پالتو خریده بوده. اخر زمستون خریده ، برای زمستون سال بعدش. دو بار پوشیده گذاشته تو کمد.دیگه نشسته.چون با دو یا ۳ بار پوشیدن دیگه پالتو رو نمیشورن