جواب دادن ب امثال تو چیزی جز پایین امدن سطح انرژی نیس اما فقط اینو بدون یک روز توی سر خودت میزنی برا ...
من هیچ وقت برای خوندن قرآن توی سرم نمی زنم.. تو اسلام تناسخ رد شده و یکی از اصول دین معاد هست کسی که معاد رو قبول نداره یعنی اسلام رو قبول نداره، بحث با شما هم برای من جزء پایین اومدن انرژی چیزی نداره، اما وظیفه من هست که از دین و قرآنم دفاع کنم... شما اعتقاد نداری اوکی.. ولی حق نداری به قرآن انگ بزنی و بی احترامی کنی، شما برو به آگاهی خودت برس، دیگه هم جوابت رو نمی دم و ریپ نزن
آنهـایـی کـه به تنهایـی پـرواز میکننـد؛ بالهـای قویتـری دارنـد. پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آنکـه به انـدازهی فاصـلهی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی راحت داره تهمت و بی احترامی می کنه به قرآن، جالب اینجاست که کسی هم عکس العملی نشون نمی ده
آنهـایـی کـه به تنهایـی پـرواز میکننـد؛ بالهـای قویتـری دارنـد. پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آنکـه به انـدازهی فاصـلهی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚
خیلی راحت داره تهمت و بی احترامی می کنه به قرآن، جالب اینجاست که کسی هم عکس العملی نشون نمی ده
بنظرم کسی که بهچیزی اعتقاد نداره نباید درموردش نظر بده قران کتاب مقدسیه.من خودم نه نماز میخونم نه روزه ولی تموم این چیزا قبول دارم و قابل احترامن برام.
ببینید دوستان هر حرفی زده میشه برای آگاهی افراد و بیداریه چون وقتی نیس و دنیا داره افراد نا آگاهی رو ک تمایلی ب اگاهی نشون نمیدن و اصرار بر خواب موندن دارن رو حذف میکنه چون این افراد سم هستن و باید حذف بشن،و این ک بگید نه اعتقاد من اینه این اشتباهه چون این اعتقاد نیس این اشتباهه و ماها میتونستیم مثلا با خوندن خط میخی هم ارامش بگیریم پس این فکر ما هست ک مثلا با خوندن قران یا ایات ارامش میگیریم من اینارو برای کسایی میگم ک خواهان بیدارین اگرم کسی نیس خب باشه ب زمانش ب حرف من و امثال من میرسه ک اون زمان خیلی دیر شده و راه برگشتی نیس پل ها خراب میشن اصرار بر خواب نکنید و کورکورانه چیزیو دنبال نکنید من از هر دینی ک بگید گذشتم و از بدو تولد عقیدم این نبوده ماها روح هایی هستیم ک زندگی های قبلمون رو ب مرور یادمون داره میاد و ب اشتباهاتی ک قبلا کردیم در خصوص هرچیزی پی بردیم ک دین هم یکی از اون هاس ک از همون اول برای انحراف ذهن و پول دراوردن اومد کمی تفکر کمی تحقیق بد نیس چون صرفا نیاکان ما یچیزیو باور داشتن نباید ماهم دنباله رو اون ها باشیم و تعصب بیجا داشته باشیم سرمونو مثل کبک زیر برف نکنیم خیلی از حقایق اشکار شدن اگر همینجور سرمون زیر برف باشه یهو دیدیم از پا گرفتنمون انداختنمون جایی ک عرب نی انداخت بقولا...زمان زمانه بیداریه بزرگه،من وقتموم از سر راه نیاوردم بیکارم نیستم فقط هدفم اگاهی افراد اگاه پذیره بلکه یک تلنگری باشه و برن دنبال حرفای من عشق بهتون