پستتونو دیدم یاد ی جریانی افتادم.
راستش من آدم مذهبی نیستم معتقدم و قبل از قبول کورکورانه هر چیزی بهش فکر میکنم.
ی آشنا داریم ی مدت خیلی زیاد خواب ائمه رو میدید و تو خواب گریه میکرد و البته من خودم قبولش نداشتم تا اینکه ی روز تو ماه محرم گفت دیشب حضرت ابوالفضل ب خوابم اومده و گفته میخوام یه معجزه بهت نشون بدم فلان روز ی مراسم روضه بگیر و مردمو دعوت کن و کاری ک میگم انجام بده.
روز روضه رسید و راستش من و خانوادم هیچ کدوم شرکت نکردیم ولی خیلی از آشناها از جمله دوست صمیمی خودم ک خیلی بهش اعتماد دارم و مادرشم شرکت کردن. گفتن تو خواب حضرت ابوالفضل بهش گفته ی تشت بزرگ حنا درست کن و روش پارچه بکش و تو یه اتاق بذار و همه از اتاق بیرون برید و بعد از چند ساعت برید حنا رو نگاه کنید.
خلاصه اینا حنا رو درست کرده بودن و تو اتاق گذاشته بودن و مادر دوستم ک فامیل نزدیک این خانم هست همون لحظه در اتاقو قفل کرده بود و حسابی حواسشو جمع کرده بود ک کسی سمت اتاق نره چون راستش کسی ب این خانم اونقدرا اعتماد نداشت و خدا منو ببخشه اونقدر مومن ب نظر نمیرسه ک ائمه ب خوابش بیان (دلیل دارم و برای همه روشنه)
خلاصه روضه برگذار شده بود و بعد از یکی دو ساعت در اتاقو باز کرده بودن و پارچه رو از روی حنا برداشته بود و دیده بودن روی حنا رد یه دست بزرگسال و جای پای یه بچه هست و روی اینا خونم ریخته شده همه اشکشون در اومده بود و حتی چند تا از خانما از هوش رفته بودن.خلاصه تو شهر غوغایی شد ک بیا و ببین مردم از صبح زود تا نصف شب میرفتن خونشون و اون حنا رو نگاه میکردن و گریه میکردن .
راستش وقتی ب من گفتن من اصلا متاثر نشدم و دیدم نسبت ب این قضیه خوب نبود کلا بعضی وقتا ی حس ششم آنی میاد سراغم و تو لحظه اول ک چیزی رو میشنوم یا میبینم اگه حس بد بهم منتقل کنه درست از آب درمیاد.حتی نرفتم حنا رو ببینم دو تا دلیلم داشتم اولا حس خوبی ب این قضیه نداشتم دوما معجزه زمانی معجزه ست ک کار آمد باشه مثلا بیماری شفا پیدا کنه ی رد روی حنا چه معجزه ای میتونه باشه ؟
تا دو سه هفته حنا رو نگه داشتن و مردم میرفتن ب قول معروف زیارتش تا اینکه بعد از دو سه هفته حنا رو بردن قم پیش علما قضیه رو تعریف کردن ولی اینا دیگه نتیجه رو پیش همه باز گو نکردن ولی از اونجایی ک این خانم فامیل درجه یک دوستم بود ب من گفت ک علما ی جوری ب ما فهموندن ک قضیه بر میگرده ب از ما بهترون و اینکه ب شکل ائمه ب خواب این خانم میان و گفتن حنا رو هم یا ی نفر دست زده یا اونم کار اجنه بوده.