2777
2789
خیلی ترسیدم هنوز بعد از دوسال یادش میاد میترسم بعداز اون اتفاق همش سردرد دارم

نمیدونم چطور بگم که باور کنی فقط برو پیشه یه سید یا مسلمون که کارش نوشتنه دعای قرآنی باشه و این قضیه رو بهش بگو.. مشابه این داستان زیاد هست دلیله سردردهات واسه همون اتفاقه..دقیقا وقتی روی موی سر دعا یا کاری انجام میدن اولین اتفاقی که برای طرف میوفته سردرده.. و اکثرا هم میگرنی و شدید..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط بحث لباس😁یڪ سوم تاپیڪ..آب رفتہ،نہ نَشُستم هنوز، آب رفتہ، نہ بقیہ جاهاش خوبہ، آب رفتہ....😳 بنده خداچقدرم باحوصلہ وصبورے جواب همہ رومیده

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
منم تنها زندگی میکنم.بعضی وقتها وقتی خوابیدم یکی بغلم میکنه و بوسم‌ میکنه.سوره میخونم میره.ایندفعه ص ...

عزیزم شما مواظب باش. 

منم مثل خودتم. من نابود شدم‌ . شما مواظب باش. 

هروز اسپند دود کن. شبا گلاب بزن به صورتت و بدنت.

قران بزار بالا سرت

رو اجاق گاز ما هم هر چند روز یه بار یه قطره شیره ای و قهوه ای رنگ و که حتی کش هم میاد مثل عسل ظاهر م ...

من هر روز گاز تمیز میکنم فرداش دوبار همینطور میشه شیره قهوه های کشدار 😵‍💫😐

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

یه زمانی یه دعایی گرفته بودم از یه دعانویس برای محبت شوهرم. بعد این دعا تو کیفم بود . یه روز رفتم خونه ی مادرشوهرم برگشتم دیدم دعا نیست تو کیفم. زنگ زد به زنی که ازش دعا گرفته بودم گفتم دعایه نیست گفت میگم موکلم بیاره بزاره سرجاش ، از کیفت برداشتن. بعد کیفم خونه مونده بود هیچکسم تو خونه نبود رفتیم بیرون برگشتیم دیدم دعا تو کیفمه. بعد دیگه اینقد از این زنه ترسیدم کلا دیگه هیچ وقت سمت دعا نرفتم 

یه زمانی یه دعایی گرفته بودم از یه دعانویس برای محبت شوهرم. بعد این دعا تو کیفم بود . یه روز رفتم خو ...

یا خدا

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

دقیقا هیچ چیزی اتفاقی نیس خود تو‌ یک روح آگاهی دهنده ای یک نفرم باورت کنه کافیه ،جهان در حال تغییره ...

شما اینو از کجا میگین؟ نور پیروز میشه

یکی از عزیزان منم که از راستگو و درست بودنش خیلی مطمئنم همینا رو می گفت

من ادم مهربون و خیرخواهی هستم.اصلا حسادت نمی کنم  تا جایی که بتونم به دیگران کمک می کنم (بیشتر از جنبه راهنمایی نه مالی)

ولی گاهی نماز نمیخونم و کارای بد می کنم که البته فقط به خودم ضرر می رسونه.منم جزو آدمای خوبم؟ 

ی مدت روی کابینتامون خط خطی میشد و ما مونده بودیم که کی این کارو میکنه. اول گفتیم شاید کار بچه هاست با مداد رنگی میکشن ولی وقتی نبودنم این اتفاق می‌افتاد، پاک که میکردیم دوباره با ی رنگ دیگه خط می‌افتاد