2777
2789
زندایی منم خواب یه پسر جوونیو میدید که فامیل دورشون بود و فوت کرده بودکه میگفت منو کشتن فلان روستا ف ...

چه جالب

اتفاقا چند روز پیشم داشتم پرونده جنایی میخوندم که یه زنی روحش میاد پیش مادرش میگه شوهرم منو کشته و اون موقع پزشکی قانونی مثل الان نبوده میگه گردنمو شکسته بعد یه ماه قبرشو باز میکنن و پزشک میاد تایید میکنه 

و خب روز مرگشم شوهرش زودتر حمومش کرده لباس تنش کرده و شال هم دور گردنش پیچیده بوده و نمیذاشته کسی نزدیکش بشه مادرش میخواسته شال رو برداره برای یادگاری شوهره عصبی میشه دعوا راه میندازه خارجیا دیدی چطور دفن میکنن واسه همین چیزای مشکوک و حرفی که مادره میزنه دادستان میگه برید نبش قبر کنید برام جالبه که روح میتونه به آدم آگاهی بده بعد شوهره اعتراف میکنه که چطور کشته و چرا کشته دقیقا همونجور که مادرزنش تعریف کرده بوده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسم این مشکل سایکوز هستقدیمیها علم و اطلاعی نداشتن ازشمتاسفانه حتی الان هم خیلیا ندارن

عزیزم بیشتر توضیح میدی؟!

یعنی دلیل علمی داره ؟ 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

چه جالب

اره خیلی جالبه ،برای هرکس خواب ببینه باهاش تماس میگیره و بهش خبر میده و دقیقاااا اتفاق میوفته

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

چه جالب اتفاقا چند روز پیشم داشتم پرونده جنایی میخوندم که یه زنی روحش میاد پیش مادرش میگه شوهرم منو ...

دقیقا

روح که توی عالم برزخ میره،بسته به اعمالش میتونه از خدا اجازه بگیره که بیاد و حلالیت بطلبه یا بعضی واقعیت هارو فاش کنه

ما یه کابینت کار جوون داشتیم اوایل کارش بود،بنده خدا دزدی میکرد از وسایل ما

ما هیچی به روش نیاوردیم

این بنده خدا یه سال بعد تصادف کرد فوت کرد

یه هفته بعدش مامانم تو خواب دید که همین پسر توی باغ پشت خونمون یه کیسه پاره عین دوره گردا انداخته رو شونه اش و لباساشم کهنه و پاره پورست

گریه میکنه و میگه منو حلال کن این وسایلایی بود که از خونت بردم...حلالم کن چون تو از من ناراضی ای من اینجا پشت خونه تو گیر افتادم و دارن بهم عذاب میدن

تروخدا حلالم کن

مامانم بیدار شد حلالش کرد و از اون روز دیگه ندیدش

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
از دوستات نپرسیدی ؟ که پسر خاله ای به این اسم دارن یا نه ؟آخه هم شهریای ماهم یه نفر خواب پسرشو میدید ...

آره از دوستم پرسیدم گفت چطور مشخصاتی داشته بهش که گفتم تعجب کرد گفت خودشه خیلی سال پیش تصادف کرده مرده

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

پیامی که دادی... رجوع به امضات😁

دقیقا❤

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

دقیقاروح که توی عالم برزخ میره،بسته به اعمالش میتونه از خدا اجازه بگیره که بیاد و حلالیت بطلبه یا بع ...

ای وای خدا رحمتش کنه خیلی جالب بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
آره از دوستم پرسیدم گفت چطور مشخصاتی داشته بهش که گفتم تعجب کرد گفت خودشه خیلی سال پیش تصادف کرده مر ...

پس کار نیمه تمومی حلالیتی چیزی نیاز داره بگو براش خیرات بدن 

نماز خون نبودم‌ عزیزم ولی اگه خدا بخواد از ۱۳ دی ک لیلت الرغائب میخوام نمازم رو شروع کنم

ببخشید دخالت می کنم ولی چرا تا اون زمان صبر کنی از آلان بخون

من یه مدتی نماز رو سرسری می گرفتم هر وقت بیرون بودم یا کار داشتم نمیخوندم. به نظر خودمم زندگیم خوب بود و مشکلی نداشت ولی الان چند روزه مرتب تر می خونم یه سری مشکلات لاینحلم حل شده. 

هیچ وقت نگو از فلان زمان شروع می کنم. بگو از همی الان همین لحظه 

اون طلسم ها باعث شد از دستش بدم خودمم خودکشی کنم خیلی طول کشید برگردم به سمت خدا الانم دوباره برگشته ...

اول خدارو هزار مرتبه شکر که سالمی عزیزم دوم اینکه بازم خداروشکر که برگشته بهت ایشالا بهترین ها نصیبت بشه🥰💜

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بعضی از زنان در در اواخر بارداری یا پس از زایمان دچار توهماتی میشوند که هنوز نیز این توهمات در بسیار ...

ممنون از اطلاعات ارزشمندتون

نمی خوام بگم سرت بیاد تا باور کنی

ولی واقعا توهم نبود و واقعی بود

ما با هم درگیر شدیم

کتک خوردم ازش

نگفتم که خواب دیدم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اول خدارو هزار مرتبه شکر که سالمی عزیزم دوم اینکه بازم خداروشکر که برگشته بهت ایشالا بهترین ها نصیبت ...

مرسی عزیزم حاجت دلت روا انشاالله