2777
2789
خواهش میکنم خواهرم از کلماتی بهتر استفاده کنید

عزیزم قصد ناراحت کردنت رو نداشتم فقط واسم عجیب ک جسارت این ک برید همچین حایی رو داشنه باشه کسی خب چرا 

وقتی دنیا پر ار قشنگیه برید دنبال چیزای ماورایی و ترسناک 

شما بعد اون ماجرا بازم‌دیدین خیلی عجیبه ب نظرم 

منم تنها زندگی میکنم.بعضی وقتها وقتی خوابیدم یکی بغلم میکنه و بوسم‌ میکنه.سوره میخونم میره.ایندفعه ص ...

خدا بگم چیکارت نکنه خواهر

این چی بود خوندم

برای اولین بار ترسیدم 😂😂

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ قدرتی داره؟ خودش میخاد میره سراغه این کارا خیلیم نمیگه میگه اجازشو ندارم نمیتونم بگم میشه بگی چیشد ...

تا اذن نداشته باشم نمیتونم

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
خطا نداره مثلا از ۱۰۰ درصد ۹۵ درصدش درسته ی چیزی ته دلم میگه و من ب اون صداهه گوش میدم معمولا هم طرف ...

اگه تو ضمینه مثبت استفاده میشه خوبه و گر نه پیشنهاد میدم حتما این ذکر رو هر روز بگید ماشاالله لا حول و لا قوة  لا بالله العلی العظیم

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
لباسم به طرز عجیبی کوتاه شد و جای دوختش خیلی تمیز بود این یعنی تکونم نخورده پس چرا کوتاه شد؟

نترس گلم مال منم ۳ماه پیش ی شلوار خریدم خیییلی خوشگل بود خیلی دوسش داشتم ی بار یا شایدم دوبار بیشتر نشستمش،از قد کوتاه شده لامصب، از پهنا هیچ فرقی نکرده همونجوری لش و گشاده، ولی قدش ۸۰ یا ۷۰ شده،جلو کسی نمیشه پوشید..

منکه تعجب نکردم ولی خیییلی زورم اومد

اگه تو ضمینه مثبت استفاده میشه خوبه و گر نه پیشنهاد میدم حتما این ذکر رو هر روز بگید ماشاالله لا حول ...

ن بابا من‌برا سرگرمی میگم😂

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

اگه تو ضمینه مثبت استفاده میشه خوبه و گر نه پیشنهاد میدم حتما این ذکر رو هر روز بگید ماشاالله لا حول ...

الان مثلا من چرا یهویی اینجوری شدم؟ چیشده تومن

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂