2777
2789

طلاقم.....😐🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا لعنتشون کنه هر کس سراغ اینکارا میره انشالله بیفته توی زندگی خودشون

من یه طلسم بزرگ گرفتم برای اینکه بابام به ازدواجم‌رضایت بده گفت باید دفن بشه از همون دقايق اولی که اینکارو کردم مصیبت وارد زندگیم شد تا ۱ سال که با هزار بدبختی بیرونش کردم الان میگم بمیرم هم سمت دعا و طلسم نمیرم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اینکه شبا صدای بهم خوردن لیوان ها یا بشقاب ها میاد درحالی که هیچ چیزی باعث نمیشه اینا تکون بخورن ، بارها به بقیه گفتم توجه نمیکنن خیلی برام عجیبه 

یا بچه بودم همش دم در اتاقم سایه یه دختربچه رو می‌دیدم که چهره ش یهو تغییر میکرد شبیه پدر و مادرم میشد ، حتی با وجود چراغ خواب هم بازم میومد. حتی یادمه موهاشو خرگوشی می‌بست 😶 

و شبا راه میرم یا یه کارهایی میکنم که برای بقیه ترسناکه ولی خودم هیچی یادم نیست ...

🌝💙

من یه طلسم بزرگ گرفتم برای اینکه بابام به ازدواجم‌رضایت بده گفت باید دفن بشه از همون دقايق اولی که ا ...

افرین خوب کاری میکنی بعد شما ک برای کسی نبوده وکار بدی نبوده ولی ب جای اینکارا از خدا میخاستی ،اینا ک میرن بد برای دیگران میخان خیلی بده

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

این قضیه برای چندسال پیشه ولی مامانم تازه بهم گفته، گفت یه روز صبح ازخواب پاشده دیده همه لباساش بالاسرشن و لخت خوابیده بوده،درصورتی که خودش درنیاورده بود لباساشو،خودشم شوک بود نمیدونست چرااینطوری شده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
افرین خوب کاری میکنی بعد شما ک برای کسی نبوده وکار بدی نبوده ولی ب جای اینکارا از خدا میخاستی ،اینا ...

حماقت کردم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

این قسمت از شعر‌ معنی و نقدش رو هیچ جا کامل ننوشته ولی برداشت خودم همیشه این بوده:یعنی من روزگاری دخ ...

فروغ خودش رو میگه یه دختر معصوم و زیبا که به زمانی تو ی اون کوچه زندگی میکرد و پسربچه نایب که با کردن و دراز و موهای آشفته نگاهش میکردن و .....از این عشق های نوجوانی تو سر داشتن منظور هست...حالا اون دختر بزرگ شده و اون پسرها هم رفتن دنبال زندگیشون...فروغ میگه شاید هنوزم تو اون کوچه ی بن بست پسرهایی که به زمانی عاشقش بودن هنوز به اون دخترک معصوم فکر بکنند...و تصورش از خودش و اون پسر ها همون حالت و چهره های دوران نوجوانی هست که تو شعر توصیف میکنه

چند روز پیش داشتم یه کلیپ تو گوشیم میدیدم همزمان ظرف میشستم،کلیپ تموم شد،بعد خود به خود رفت دونه دونه عکسها رد میشدن،رو بعضی عکسها هم زوم میشد دوباره برمیگشت حالت اول و عکس بعدی،منم مات مونده بودم