2777
2789
ربطی نداره روغن جمع شده توی هود هود رو باز کنید تمیز کنید دیگه این اتفاق نمیفته

زنده باشی خواهر🌹

همش فکرم مشغول بود که این چیه

گفتم شاید از ما بهترون...رو اجاق گاز یه چیزی درست میکنن😅

یه شب بقیه خواب بودن . من و خواهرم تو اتاق بودیم چراغ خواب هم روشن کرده بودیم و اتاق یه کوچولو روشن ...

عروسکه رو از اتاقتون بیرون نبردید؟

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی روز ساعت ۱ ۲ شب بود با خواهر شوهرم داشتیم فیلم ترسناک میدیدیم ، فیلمش جوری بود ک جنه از لای در یا کمد میومد بیرون 

نصف فیلم بودیم ک یهو گف در کمدو نگا 

نگا کردم دیدم باز شده خود ب خود درحالی ک بسته بود😐

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

دوست نداشتی بری نزدیک تر باهاشون حرف بزنی ؟

نمیدونم‌چطور بگم عزیزم اینقدر شرایط روحی خرابی داشتم که انگار تو دنیای دیگه ای زندگی میکردم اون لحظه فقط این به ذهنم رسید پدر و مادر اینا کجان حتی تاپیک هم زدم در موردش

چندتا پسربچه بودن یکیشون دختر 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

لباسم به طرز عجیبی کوتاه شد و جای دوختش خیلی تمیز بود این یعنی تکونم نخورده پس چرا کوتاه شد؟

چون قد کشیدی

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اونو دیدم.. چقدرم دلم گرفت و به حال مادر غزاله غصه خوردمولی یه فیلم 2ساعته نمیتونه از یه پرونده چندس ...

خدا واسه دشمن آدمم نیاره، فکر کن مامان باباش نمیدونن تو این دنبای به این بزرگی دخترشون کجاست، حتی یه نشونه نگفتن ازش، عادلانه ترین کار اعدام بود براش وقتی که حتی شرط گذاشتن بگه چه بلایی سر جنازه هم اورده رضایت میدن و باز هم سکوت کرد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه مدت مدام یه پسری تو خوابم بود میگفت من مصطفی هستم پسرخاله دوستت بگو بیاد کمکم کنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اکثرا فهمیدن چون دایما تو جمع بودم ، بلاخره پدربزرگم مرده بود . اصلا از رو چهره ام می‌فهمیدن از رو م ...

دلیلی نداره بقیه بارداری شما رو متوجه بشن 

تنها زاه حلی که دارم اینه که به مادرشوهرتون بگید فعلا قصد بچه دار شدن ندارید خودتون تنها اقدام کنید

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
پسران گردن باریک و موهای درهممنظورش چیه

این قسمت از شعر‌ معنی و نقدش رو هیچ جا کامل ننوشته ولی برداشت خودم همیشه این بوده:

یعنی من روزگاری دخترک معصومی بودم پسرانی بودن که عاشق من بودن هرچند من اونها رو نمیشناختم ولی یادمه گردن های باریک و موهای درهم داشتن

حالا به تبسم های معصوم من فکر میکنند که من را باد با خود برد یعنی اون دختر معصوم الان نیست

یعنی در واقع دخترک هنوز هست ولی دیگه معصوم نیست..

حالا چیز دیگه ای که هست اینه که اولش میگه کوچه ای هست یعنی اون کوچه هنوز باقی مانده یعنی همون دخترک معصومی که تو اون کوچه بود هنوز هم وجود داره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد