2777
2789
لباسم به طرز عجیبی کوتاه شد و جای دوختش خیلی تمیز بود این یعنی تکونم نخورده پس چرا کوتاه شد؟

پارچه آب رفته

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو آموزه های دینی ما تنها خوابیدن مکروه هست

واقعا ؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
خیلی پارچه ها از قد آب میرن فقط یعنی تنگ نمیشن

خیلی زیاد اب رفته بود اخه تا نزدیکای زانوم بود یهو شد تا روی باسنم

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤
وای یاخدا من فکر میکردم اصلا دشمن ندارم😐💔

😂😂خاله من که مامانم نوکریشو میکردم اون به ظاهر واسه ما میمرد بالای ۲۰۰ تا دعا براموت گرفته دقیقا همین کارم با لباس خواهرم کرده بود دعای مرگ براب من توده هم برایخ واهرم گرفته بود ک خواهرم متاسفانه توده زد و عمل کرد

خب شاید امارتوازقبل گرفته

آینده رو چی؟ در رابطه با آینده هم درست گفت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دوباره یادم افتاد😥چطور پدر و ماااااادرش همچین کاری باهاش کردنآرمان مگه سر جنازه غزاله چی آورده بود ...

سینمایی ارمانو غزالع رو ساختن و همه چی مشخصه توش.... برو ببینش با بازی پژمان جمشیدیه

اره منم گاهی بهشون فکر میکنمخیلی عجیب بودحتی اون پرونده ی میترا جاهدم همینقدر عجیب بود برام

میترا جاهد کدوم بود؟ 

همونکه زن دوم محمدخانی بود و میگفتن زن اولش رو کشته؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»