2777
2789
سوال همیشگی ام این بوده اگه واقعا دعا گرفتن راسته کار میکنه، خدا چرا باید همچین اپشنی برای آزار دادن ...

خدا شاهده من یکبار اصلا یجوری شدم انگار توی چشام یه چیزی می‌چرخید نمیتونم توضیح بدم خیلی عجیب بود یه همسایه داشتیم زن شیطان جادوگر بود واقعا با من خیلی دشمن بود مطمئن کار اون بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالب بود برام با شارژ یک درصد دنبال ادامه پیامت میگشتم😂شاید چون با لهجه و کتابی تعریف کردی برام از ...

عزیزم شما اگه شاگردی کرده بودی متوجه میشدی مثل پایان نامه میمونه

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

یه چیز خیلی پشم ریزون که مامان و بابام تعریف میکنن اینه که خیلی سال پیش دوتا بچه میرن قلعه تاریخی که تو محلشون هست بازی میکنن و یک دفعه میبینن یک اسب و سوارش ظاهر میشه و یکی از بچه‌عا رو سوار اسب میکنه و با خودش میبره و اون دختر دیگه هیچ وقت پیدا نمیشه...اون یکی بچه هم که باهاش بوده شبش تب میکنه و تو خواب میمیره💔

شاید پشمای شما هم بریزه و غیر قابل باور باشه،من خودم باورم نشد رفتم از بابام پرسیدم اونم دقیقا همین رو تعریف کرد

عزیزم شما اگه شاگردی کرده بودی متوجه میشدی مثل پایان نامه میمونه

سلام، نقطه جان چطور می شه آموزش دید؟  برای هرکسی امکانش هست؟ 

منو جن ها خیلی اذیت کردن، شما چیزی درموردم حس می کنین؟ 

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
سلام برای امضاتون ۱۴صلوات فرستادم🌹اگه ممکنه شماهم برای حل شدن مشکل مالی منم دعا کنید🌹خیلی ممنون می ...

ممنونم ازت عزیز دلم منم برای حاجت روایی ۱۵ تا صلوات فرستادم انشالله به زودی حاجت روا باشی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

استادم عزیزم جنگیر بود داشت تعلیم میداد

ی نفر بهم گفته تو طلسم شدی،  ی نفر این کارو کرده تا عاشقش بشی،  چون ی آشنا واسطه مون بود ی مقدار کاغذ و... بدون هیچ هزینه ای بهم داده که با آداب خاصی انجام بدم تا طلسمم باطل بشه،  اما هنوز این کارو نکردم.  نظرتون چیه؟  خودش ادعا داشته سی ساله زیر نظر استاد تعلیم می بینه و دعا و این چیزا رو هم قبول نداشت

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆