2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه بارم تو آینه جای دست ✋ برعکس دیدم ینی هرچه قدر هم تلاش کنیم نمی‌تونیم دستمون اینطوری بزاریم رو اینه مثلا جای دست ✋ برعکس این بود انگشتان رو به پایین کفدست رو به بالا کلا دیگه از اینه میترسم وقتی جلوش وایمیستم پشت سرمو نگاه نمیکنم

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

من یه زنعمو دارم میگه تو خونمون یه جن هس هرشب میاد بهم تجاوز میکنه😐🫢😂منم نمیدونم بخندم یا بترسمجل ...

خودشو چس میکنه منظورش عموته

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
دوباره یادم افتاد😥چطور پدر و ماااااادرش همچین کاری باهاش کردنآرمان مگه سر جنازه غزاله چی آورده بود ...

سینمایی بی بدن طبق اون ساخته شده

پدرش به آرمان گفته بود چیزی نگو ،حتی ممکنه ببرنت پای دار تا بترسی و اعتراف کنی اما اعتراف نکن تا خودت اعتراف نکنی کاریت ندارن و...

این پسره هم فک کرده بود میخان اینکارو بکنن

جنازه هم پدره آرمان تیکه تیکه کرده و تو چمدون گم گور کرده 

جایی دفن نکرده بوده ک بتونه برگردونه ب‌مادر غزاله 

چون برات سوال بود گفتم شاید جواب باشه برات وگرن ریپ نمیزدمت😉

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

من فقط ی شب این اتفاق برام افتاد و از اون به بعد هیچوقت یادم نرفت
ما از این چراغایی که پشه گیرن داریم تابستونا موقع خواب همه چراغا خاموشن این روشنه برا پشه ها یه نور آبیه ملایم داره
من اتاقم رو به یکی از از پذیرایی هاس (هال)
بابام و مامانم هر دو خواب بودن من خوابم نمیبرد رو تختم ولی دراز کشیده بودم
مطمعنم
ینی هیچ تصویری واضح تر از اون توی خاطرم نمونده ولی تصویر واضح یه سایه تو اون نور آبی که رو دیوار دیدم و خیلی خیلی اروم رد شدو رفت تا انتهای پذیرایی و من حرکت نتونستم بکنم از ترس قفل شدم اون تصویر هیچوقت یادم نمیره
مطمعنم که سایه ی مردونه و قد بلند بود چون اولش فک کردم بابام رد شده اما از ترسم که چراغو روشن کردم فهمیدم بابام تو اتاقم خوابه( از پذیرایی خیلی فاصله داره)
از اونروز به بعد جای بالشتمو عوض کردم و از طرف دیگه ی تختم خوابیدم که به پذیرایی دید ندارم:)

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یک پلاک طلا داشتم دوسال گم شده بودبعد یک‌روز صبح دقیق جلوی پام تو اتاق ظاهر شدگذاشتمش توی جعبه طلاها ...

طفلی جنه از گردنش افتاده بوده توام سری قایم کردی🤣 ببین بچم چقد اذیت شده تا طلاشو‌ پیدا کنه

خداروشکر بهتره اوضاعاما اثرات اون زمان تاحدودی هنوز پابرجاستولی به لطف خدا خیلی اعتماد دارممطمئنم د ...

پس این کارم کن تا اگه دوباره واست جادو گرفتن اثر نکنه ( حرز کبیر امام جواد علیه السلام =====  {{ این حرز { و حرز صغیر امام جواد علیه السلام } جلوگیری میکنه از سحر جدید ؛ تمدید سحر قبلی یا سحر قدیمی ؛ چشم زخم ؛ نفرین ؛ و ۸۰ تا خاصیت مهم و اساسی داره }} ♦️♦️♦️ اما حرز باید طبق مزاج اختری باشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره ( سایت : آزمون مزاج اختری ==== اونجا شرایط وارد کردن اسامی رو گفته مثلا اسامی که ی آخر دارند مثل موسی را موسا وارد کنید کبری را کبرا وارد کنید و غیره + گچپژ حذفه حساب نیست مژگان میشه مان ، پژمان میشه مان ، پری میشه ری ، ( البته در سایت آزمون مزاج اختری جای گچپژ کجبز میزاره که غلط هس و در همه ی محاسبات غلط در میاد ) اسم شخص و مادرش را وارد میکنی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چهارشنبه است . ( قبل از بستن حرز صدقه داده شود و اون روز نباید روز نحس باشه و قبل از استفاده ی حرز کبیر امام جواد علیه السلام باید نمازش خونده بشه یه نماز ۴ رکعتیه ( ۲ تا ۲ رکعتی پشت سر هم ) و بعد بلافاصله حرز بسته شود به بازوی راست ( بازوبند ) ، اگه بستن به بازو ممکن نیست انداخته شود در گردن ( گردنبند جا دعایی ) و اون روز نباید روز نحس باشه { یعنی استارتش در روز نحس نباشه بعدش دیگه مهم نیست روز نحس باشه مثلا چند روز بعد دا ی دوش میگیری حرز رو دور کردی و اون دوز روز نحس هست مهم نیست دوباره استفاده کن ؛ } 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛؛؛؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن : به عنوان روز نحس هستند . 

♦️♦️♦️ تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب ؛ عکس بالاییه ولی برای احتیاط لازم ایام عکس پایینی هم لحاظ بشه که ایام هر دو عکس در ماه ۴_۵ روزه