2777
2789
نه بابا اگه اب رفته بود بقیه جاهاشم باید تنگ میشد لامصب فیته فیته😂😂😂

عزیزم آب رفت معمولا از بلندی لباسه .بعضی پارچه ها هم با اتو جمع میشن و کوتاه میشن .من کت و دامن جنس مازراتی برای خودم میخواستم بدوزم بعد از برش پارچه رو اتو کردم خیلی کوتاه شد .لباس شما حدودا چند سانت کوتاه شده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با کسی دشمنی نداشتی موهاتو بچینه؟

موهای چیده شدم رو بالشت دیدم ب اندازه ی بند انگشتی موهام آخه بلندن تا زیر باسنم یه بند انگشت جیده شده بود رو بالشت گذاشته بودن دو سال از این موضع گذشته

عزیزم یا حضورا ایشون رو باید ببینم یا عکسی بگیرید که چشماش مشخص باشه تا بشه نظر داد

ببخشید چطور میشه فهمید من دعا دارم یا نه یبار پیش دعا نویس رفتم و خواستم اول دعا بگیرم ولی قلبم میگفت ک هیچ چیزی نمیتونه اراده خداوند رو تغییر بده ولی دعا نویسه به گردنم نگاه کرد گفت دعا داری ی زمان ک خلوت باشم بیا برات باطل کنم و من دیگه نرفتم .نظرتون چیه

خاطرات دوران شاگردی

یه سوال 

استادت استاد چی بود ؟ 

اصلا چی یادگرفتی ازش؟

نکنه دعانویس و فالگیری ؟؟؟🤐🤐🤐

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نه بابا.امکان نداره.

خب حالا راه ارتباط گرفت براشون چیه

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
جن و انسان اصلا نمیتونن جفت گیری کنن چطور بچه دار میشن

نمی‌دونم ولا خودت دختره تاپیک زده بودم یکی از فامیلامون بود برای خیلی وقت پیشه تاپیکه

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
یاد اون خواننده افتادم که بعد مرگش همه مردم اون روستا فرار کردن از صدای جیغش

جریانش چیه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نمی‌دونم ولا خودت دختره تاپیک زده بودم یکی از فامیلامون بود برای خیلی وقت پیشه تاپیکه

بعیده. جن که واقعا هست ولی مدل بدن و نوع رابطه اونا با انسان فرق داره فکر کن جن هم کروموزوم XX یا XY داشته باشه 

جان و جهان من تویی