2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راست میگی 🥲🥲🥲

عیب نداره گلم فردا براش بگیر 😍

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

عزیزم یک روسری ۲۰۰تومنی بگیر. هر چی بگیری دلش شاد میشه میدونی گناه داره. من شوهرم هیچی نگرفت پسرم نق ...

اخه شال همین چند روز پیش گرفتم دادم بهش 

چادر هم همینطور البته برا خودم بود ولی دیگه دادم به اون خودشم گفت بده بعنوان روز مادر منم بهش دادم😂

اخه شال همین چند روز پیش گرفتم دادم بهش چادر هم همینطور البته برا خودم بود ولی دیگه دادم به اون خودش ...

خوب پس شما بهش هدیه دادین طوری گفتین فکر کردم هیچی ندادین. ما چند ساله برای مادرشوهرم همش شوهرم پول میده موقع میریم میگم یا گل یا شیرینی بگیر بزار روش. امسال مامانم گفت به جای شیرینی یک روسری بخر. منم دم رفتن رفتم یک روسری به نظرم خوشگل بود خریدم بردیم براش فکر نمیکردم بنده خدا اینقدر خوشحال بشه روسری رو بست سرش خیلی ابراز خوشحالی کرد از بس بهش پول دادیم انگار دلش کادو میخواست. با وجودی که خیلی موقع ها ازش ناراحت میشم ولی دیدم خوشش اومد خیلی خوشحال شدم. 

منم نه شوهرم برای من چیزی گرفته نه تبریک گفته برای مامانم چیزی نگرفتم فقط زنگ زدم تبریک گفتم شوهرم به مامانش دوتومن داده

𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️