یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
اخه شال همین چند روز پیش گرفتم دادم بهش چادر هم همینطور البته برا خودم بود ولی دیگه دادم به اون خودش ...
خوب پس شما بهش هدیه دادین طوری گفتین فکر کردم هیچی ندادین. ما چند ساله برای مادرشوهرم همش شوهرم پول میده موقع میریم میگم یا گل یا شیرینی بگیر بزار روش. امسال مامانم گفت به جای شیرینی یک روسری بخر. منم دم رفتن رفتم یک روسری به نظرم خوشگل بود خریدم بردیم براش فکر نمیکردم بنده خدا اینقدر خوشحال بشه روسری رو بست سرش خیلی ابراز خوشحالی کرد از بس بهش پول دادیم انگار دلش کادو میخواست. با وجودی که خیلی موقع ها ازش ناراحت میشم ولی دیدم خوشش اومد خیلی خوشحال شدم.