2777
2789
چطور ناامید نشم وقتی سالهاست دارم دعا میکنم ولی هیچی به هیچی

سالها برای حاجتت دعا کردی

یه مدت برای حاجت بقیه دعا کن راه دوری نمیره برمیگرده بخودت 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که همه حاجت روا بشن و دلشون شاد بشه

انشاالله هزار برابر دعای خیرت به خودت برگرده🤲💚

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

خدایی خیلی دلم میخواد از شهدا و ایمه حاجت بگیرم. اکثر هاتمو که به خدا گفتم خودش براورده کرده ولی تا حالا نه از شهدا نه از ایمه حاجت نگرفتم. بعضی موقع ها میگم شاید مشکلی در من هست که هیچ کس از این بزرگان حاجتمو نمیده. فقط خدای مهربونم که من و میبخشه و رحم میکنه به من شاید اینقدر بدم که به جز خدا هیچ کس نمیتونه کاری برام بکنه. ولی خدا رو حیلی دوست دارم و اصلا دوست ندارم بد باشم. نمیدونم چیه بلد نیستم ارتباط بگیرم یا چی برام دعا کنین خیلی دلم میشکنه وقتی امام ها یا شهدا بی محلی میکنن بهم

خدایی خیلی دلم میخواد از شهدا و ایمه حاجت بگیرم. اکثر هاتمو که به خدا گفتم خودش براورده کرده ولی تا ...

عزیزم شاید چیزی به صلاحت نیست من خیلی خواسته ها از خدا داشتم و حتی یکیش رو اینقدر پافشاری کردم که بهم داد و هنوز دارم ضربش میخورم اصلا برام خوب نبود انه که از آینده خبر داره ناامید نشو 

عزیزم شاید چیزی به صلاحت نیست من خیلی خواسته ها از خدا داشتم و حتی یکیش رو اینقدر پافشاری کردم که به ...

نه عزیزم منظورم متوجه نشدی من برای هر حاجتی مثلا از شهدا یا امام ها کمک میخوام اصلا حاجت نمیدن و مستجاب نمیشه. ولی قربون خدا برم وقتی از ته دل باهاش حرف میزنم یا ذکر میگم زودتر خودش حاجت و میده. البته از چله ایت الله حق شناس چند سال پیش حاجت گرفتم. ولی شهدا و امام ها نمیدونم چرا نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم یک مشکلی دارم تو ارتباط و حاجت گرفتن فکر میکنم محل نمیدن

نه عزیزم منظورم متوجه نشدی من برای هر حاجتی مثلا از شهدا یا امام ها کمک میخوام اصلا حاجت نمیدن و مست ...

منم امام ها و شهدا تا حالا امتحان نکردم فکر کنم خیلی سخته ازشون حاجت بگیری خیلی ارتباط عمیقی میخواد