2777
2789
عنوان

چرا این حس نمیره🥲براتون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست
مجردی؟؟اخه من حتی طرفو امسال بعد ۴ ۵ سال دبدم ینی اگر قبلش میدبدم اینو تو خیابون نمیشناختم بعد من ای ...

اره مجردم

عیب نداره اینا وسواس فکراس. من اهمیت نمیدم زیاد

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

مجردی؟؟اخه من حتی طرفو امسال بعد ۴ ۵ سال دبدم ینی اگر قبلش میدبدم اینو تو خیابون نمیشناختم بعد من ای ...

اره

ولی من دوسشم دارم

فک میکنم حسم برا دوس داشتنش باشه

بی خیال بزار همه برن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره مجردمعیب نداره اینا وسواس فکراس. من اهمیت نمیدم زیاد

اره منم سعی میکنم توجه نکنم ولی انگار ملکه ذهنم شده و جدی جدی رفته تو ناخوداگاهم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
ارهولی من دوسشم دارمفک میکنم حسم برا دوس داشتنش باشه

من درحد خوش امدن خبلی کمههه 

ان شالله هرچی خیرع براتون پیش بیاد

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
خودتو مشغول کن

هرچی خودم مشغول میکنم بالاخرع ی تایمی میشه بیاد تو فکرم بدیش اینه

هرچی خودم مشغول میکنم بالاخرع ی تایمی میشه بیاد تو فکرم بدیش اینه

عه😂من ک یهویی از سرم رفت کلا

البته از بس مشکل داشتم تو زندگیم دیگه این چرتو پرتا از ذهنم پاک شد

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

عه😂من ک یهویی از سرم رفت کلاالبته از بس مشکل داشتم تو زندگیم دیگه این چرتو پرتا از ذهنم پاک شد

خوشبحالت منکه بااینکه خیلیم درگیرم ولی همیشه هست

انشالله بره سعی کن فکرشو نکنی

ان شالله مرسی عزیزدلم