2777
2789
بله البته. شما راست می گی. داستان ایدزت نمی گیره ولی. چون بی سوادی. دو کلمه حرف بزنی همه می فهمن بچه ...

عسیسم معلومه خاهرم من بچه هستم من گفتم ک کلاس یازدهم هستم اصلا شما منو با کی اشتباه گرفتید معرفی کنید منم برم ببینم طرف کی هستش ؟مگه هر ریشی بابامه ای باوا 

عسیسم معلومه خاهرم من بچه هستم من گفتم ک کلاس یازدهم هستم اصلا شما منو با کی اشتباه گرفتید معرفی کنی ...

عسیسم من اینجا هستم که تا جایی که می تونم نذارم مردمو سرکار بذاری و با احساساتشون بازی کنی و یه چیزی فرضشون کنی. حالا بعدش دیگه تصمیم با خودشونه. شاید یکی دلش بخواد چیز فرض بشه مثلا. 

عادت کن به حضورم. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسیسم من اینجا هستم که تا جایی که می تونم نذارم مردمو سرکار بذاری و با احساساتشون بازی کنی و یه چیزی ...

برام فرقی نداره گلم چون میدونم مه را باکسی دیگ ای اشتباه گرفتید و اینکه توهین کنید دوبرابر توهین میشنوید شب خوش 

خیلی درگیر شدم خیلی بعضی وقتا تو خواب ی دفعه میزنه به سرم از خوابم میزنم میوفتم همش فکر میکنم لاغر ش ...

خالم وسواس فکری داشت دوسال به ایدز گیر داده بود هی میرف ازمایش میداد بعد یه مدت به بارداری گیر داد فکر میکرد هرجا بشینه حامله میشه بعدم گیرداد به دیابت ده سال اینحوری خودشو عذاب داد و نرفت دکتر چون معتقد بود دکتر فقط قرص میده میخوابونتت

اخر به اصرار یکی از دوستاش یه دکتر پیدا کردن رفت اونجا هم دارو میخورد هم روانکاوی میرفت خداروشکر بعد یسال بهتر شده 

وسواس فکری تنها راه خلاصیش درمانه وگنه هرروز بیشتر و بدتر میشه