2777
2789
ساده نباش دختر خرج نکردن عزیزت نمیکنه اتفاقا بایذ خرج کنی تا عزیز باشی

من احمق بودم چقدر آشغاله ای خداااا یعنی ازغروب دل دماغ هیچ کاری روندارم😓😓😭

𝗜'𝗠 𝗔 𝗚𝗜𝗥𝗟 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝕎𝕚𝕟𝕘𝕤 𝕆𝕗 ℙ𝕣𝕚𝕕𝕖 من دختریم با بال هایی از جنس غرور🌿🤍️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دآرم خفه میشم منفجرمیشم😭😭😭

درکت میکنم،منم کادو نگرفتم و دیشب شوهرم مادرشو برده خرید سه تومن لباس براش خریده،ولی برا من هیچی

حالا دارم تحمل میکنم،چند روز دیگه پدرشو درمیارم،میخام قشنگ مطمعن شم ببینم میخره یا نه بالاخره با تاخیرم قبوله😪

من احمق بودم چقدر آشغاله ای خداااا یعنی ازغروب دل دماغ هیچ کاری روندارم😓😓😭

ناراحت بودن و غصه خوردن فایده ای نداره الکی اعصاب خودتو خورد نکن بش بگو من این چیزارو نیاز دارم باید برام بخری وظیفشه حالا ک پول داره بده ب مادرش بتو باید ۱۰ برابر بده 

افغانی ریپلای نزنه
مردا تو فشارن تو این شرایط خل شدن اونوقت چجوری حاضر میشه دوتومن ب مادرش بده؟

داده قبول نیست خیلی مامانی هست ای کاش دروغ بود

عزیزم شما زنگ بزن ب مادرشوهرت بهش تبریک بکو بهش بگو اون کادو هم مبارکت باشه با خنده بگو قسمت من ک نش ...

مرده شور خودشو مادرش روببرن اصلا تبریک نمیگم من راضی نبودم هنوزم راضی نیستم که واسه اون مادرش دوتومن داده حلال نباشه 

درکت میکنم،منم کادو نگرفتم و دیشب شوهرم مادرشو برده خرید سه تومن لباس براش خریده،ولی برا من هیچیحالا ...

منکه براش دارم حالا ای کاش دوسه روز دیگه روز مرد بود الان خوابیده یعنی میخوام بادستام خفش کنم  

ناراحت بودن و غصه خوردن فایده ای نداره الکی اعصاب خودتو خورد نکن بش بگو من این چیزارو نیاز دارم باید ...

من اصلا برای خودم لوازم آرایشی نمیگیرم یا واسه مو ی خودم فقط یه شامپوی ساده میزنم همین زیادی خوش خیال بودم ازفردا باید تکلیف خودم رومشخص کنم