2777
2789

آره حاضرم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
به نظر من فقط جونت رو باید برای بچه ات بدی چون اگه به شوهر بدی بعد بلانسبت چهلم میره زن میگیره

منم از بعد مرگ خواهر شوهرم به این نتیجه رسیدم شوهرم سر خاک خواهرش خود زنی میکرد اونقدر ناراحت بود ترسیدم سکته کنع ولی چی شد زود بعد سه ماه براش عادی تر شد نمیگم الانم ناراحته گریه میکنه ولی دیگه قبول کرده به نظرم مثل اول ناراحت نیست البتع نه شوهرم همشون برادر شوهر بزرگم سر خاک داشت خودشو میکشت اونقدر گریه کرد تا چهلمش الان دیگه تو چهرش تا اون حد ناراحتی نیست واسه همین میگم مردا زود فراموش میکنن اون خواهرشون بود که نمی تونن جایگزین پیدا کنن ولی زن چی زود جایگزین میکنن باور کن😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریض میشم منو میبره جیگرکی کلی جگر دل قلوه میگیره بهم میگه تو لقمه درست نکن خودش برام لقمه درست میکنه من میخورم نگام میکنه

بعد جونمو براش ندم؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
مریض میشم منو میبره جیگرکی کلی جگر دل قلوه میگیره بهم میگه تو لقمه درست نکن خودش برام لقمه درست میکن ...

بده جونتو

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم