2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

345 بازدید | 29 پست

من ی اشتباهی کردم ک پشیمون شدم حق الناس هم نیس مربوط ب خودم میشه توبه کردم غسل توبه انجام دادم نماز هم میخوندم قبلا ترک نکردم قرآن خوندم با خدا حرف زدم گریه کردم التماس کردم 

ولی هنوز سنگینم هنوز فک میکنم خدا منو نبخشیده هنوز فک میکنم باهام قهره 

فکر میکنم پشت کرده بهم آرامش روحیم نمیدونم چیکار کنم برگرده انقدر دعا و روضه گوش دادم

اگ روضه یا دعایی واسه آرامش بلدین بهم بگید

صوتی باشه ممنون میشم 

وقتی حق الناس نیس شماهم پشیمونی خدا بخشیده دیگه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مگه میش از ته دل پشیمون باشی خدا نبخشه؟؟؟دیگه کار تو از حر بدتر بوده؟؟؟خدا اونم بخشیده یار امام حسین شده، زیارت عاشورا بخون و نوحه های مهدی رسولی گوش کن اگ آرومت میکنه

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

منم همین حسو مدت هاست دارم. خدا دیگه منو دوست نداره حسش میکنم. 

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

وقتی توبه میکنی میری تو دسته کسانی ک حدا تو قرآن گفته دوسشون دارم برای همین دشمن قسم خورده ما ک شیطان میاد و میخواد نذاره بریم این راهو و ناامیدی میندازه تو ذهن 

وقتی خدا گفت توبه کن میبخشم پس مطمعن باش دروغ نگفته 

ناامیدی ک نمیبخشه 

و شیطان میخواد تو تو دام ناامیدی بیفتی تا بخشیده نشی 

اگر بنده کافر من می‌دانست چقدر ب برگشت او مشتاقم بندبند استخوانش از،شدت شوق جدا میشد. حدیث قدسی

پس ببین وقتی برگشتی چقدر خوشحالش کردی 

پاشو و از نو بساز 

تو مث ی پروانه از پیله دراومدی پرواز کن

منم همین حسو مدت هاست دارم. خدا دیگه منو دوست نداره حسش میکنم.

ی مادر بچه اش هر چی بدی کنه کافیه ی نظر برگرده دلش پر میزنه    خدذ از مادر مهربانتره.   نزارید شیطون از محبت خدا نا امیدتون کنه 

ذهنت یا نفست برات بازی در آورده که این ملامت خودت باز یه گناه دیگه است. ول کن بیا این لحظه با خدا عشق بازی کن رازو نیاز کن شاد باش رقصان به سوی خدا برو خدا از جنس شادیه نه غم و غصه و ملامت. خودتو یا بگیر اصلا ملامت نکن مشکلت حل میشه. و الان زیارت اربعین با صدای مهدی صدقی بخون آروم میشی 6 دقیقه طول میکشه دانلود کن بخون. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا