2777
2789
عنوان

دقت کردین که

312 بازدید | 13 پست

جدیدا یه عده عضو میشن تاپیکای ناراحت کننده میزنن 

روح آدمو جریحه دار میکنن 😟

بعدشم معلوم میشه سرکاریه 

فازشون چیه 

به چی میخوان برسن 🤔😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جلب توجه

سخت نگیر

فقط به چشم یه تجربه نگاه کن

از نظرها استفاده کن

من همیشه این کارو میکنم

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

دنبال پربازدید شدن هستن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بخدا که فضای نی نی سایت خیییییلی افتصاح شده

یعنی ادب شعور عفت کلام حیا خیییییلی کم شده

گستاخانه حرف میزنند نمیگن یه نفر پشت گوشی نشسته انسانه و روح و روان داره.ربات که جملاتو تایپ نمیکنه.آدمه بابا ادم

فکر میکنند چون همدیگرو نمیشناسن باید همدیگرو بشورن و پهن کنند رو بند....خیلی بی ملاحظه و بی ادب شدند

خیلیهاشون

خوبا هم هستند ولی کم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بخدا که فضای نی نی سایت خیییییلی افتصاح شدهیعنی ادب شعور عفت کلام حیا خیییییلی کم شدهگستاخانه حرف می ...

دقیقا 

من وقتی میخوام اینجا چیزی بنویسم 

دقیقا همه ی شرایط رو در نظر میگیرم 

نکنه به کسی بر بخوره نکنه دلش بشکنه 😊

از خودم نمیخوام تعریف کنم     ولی میگم حداقل بدونن یه آدم نشسته پشت این موبایل 

🙂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دقیقا من وقتی میخوام اینجا چیزی بنویسم دقیقا همه ی شرایط رو در نظر میگیرم نکنه به کسی بر بخوره نکنه ...

وای من که از دیشب تا حالا اعصابم خرابه

چون توی یه تاپیک با احترام با طرف مقابلم حرف زدم

ولی اون در کمال گستاخی برخورد کرد بعدشم گفت از تاپیک برو بیرون

بعد یه نفر بهم گفت برو بقیه ی تاپیکهاشو بخون میبینی طرف چطور آدمیه

رفتم خوندم دیدم بنده خدا خییییلی داغونه اوضاعش

ولی خب چون میبینند اینجا کسی نمیشناستشون خیلی بی محابا حرف میزنند

درصورتیکه توی بیرون و در زندگیشون جرات ندارند اینطوری رفتار کنند

واقعا بی در و پیکر اینجا

تاپیکهای خوب و حسابی هم اکثرا مال گذشتست

به ندرت حالا تاپیکهای خوب میبینم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم