2777
2789
عنوان

دلم برا زنداییم سوخت

160 بازدید | 12 پست

داییم یکم وضع مالیش اوکی نیست 

زنش خیلی مراعات میکنه 

بقیه خانواده ماشالله دارن به اندازه گاهی هم دورادور کمک میکنند بهشون

شب یلدا حرف دراومد کی دلش چی میخواد شوهرا بگیرن 

همه چیزای بزرگ میگفتن خودم شوخی گفتم سرویس طلا 

به زنداییم که رسید گفت من والا به مانتو کیف و کفش هم راصیم همشون رو نیاز دارم .خیلی دلم شکست همه ارزوهای گنده گنده داریم اما یکی تو فامیل ممکنه باشه که به همون خریدای همیشگی ما که به چشممون نمیاد راضی باشه 

کاش روم میشد یه طوری کمک کنم اما به غرورشون بر میخوره ادمای محترمین 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو مناسبتا براش کادو بخر مثلا تولدش

میدونی وقتی چیزی بهش میدیم تندی جبران میکنه عملا هیچ میشه 

کاش میشد  یه طوری ناشناس باشه بر نگردونه  غرورشم اذیت نشه 

کسی راهی نداره؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منم مثل زنداییتم ولی هیچی به زبون نمیارم کسی بهمهخداروشکز میکنم بزای سلامتی خودمو بچه هام

اینم اهل ناله کردن نیس ولی خوب میفهمیم از وضعیت اقتصادی 

میدونی وقتی چیزی بهش میدیم تندی جبران میکنه عملا هیچ میشه کاش میشد یه طوری ناشناس باشه بر نگردونه ...

مثلا بگو زندایی که پیجی بود فلان چیز کادو میخواد بده اسم تورو هم نوشتم تو قرعه کشیش 

بعد ی مدت بگو اسمت درامد بعدش بهش ببر کادو رو بده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

خب کادو بگیر تولدشیا خودت نده بده مامانت هدیه بگیره براشون

اخه سایزو ایناشو و سلیقه رو بدونم سخته واسم 

پول هم بخوام بدم اون واسه تولدم برمیگردونه 

مثلا بگو زندایی که پیجی بود فلان چیز کادو میخواد بده اسم تورو هم نوشتم تو قرعه کشیش بعد ی مدت بگو اس ...

خو حالا چی بگیرم 

این چیزایی که نیاز داره همشون سلیقه و سایز میخوان که من نمیدونم مگر فقط کیف بخرم 

یه مصکل دیگه هست خواهرشم اونیکی زنداییمه 

اگر واسه این خریدم اونیکی هم انتظار داره ولی اون وضعش خوبه

خو حالا چی بگیرم این چیزایی که نیاز داره همشون سلیقه و سایز میخوان که من نمیدونم مگر فقط کیف بخرم یه ...

سایزش با خودت یا مامانت یکی نیست؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸