2777
2789
عنوان

خیلی آدم حساسی م

44 بازدید | 3 پست

آدم حساسی م حتی پیله م شوهرمو اذیت میکنم

چیکار کنم یکم بیخیال شم؟

دلم میخواد کمتر غصه بخورم حساسیت نشون بدم 

خیلی بده چه کنم همش فک میکنم یه اتفاق بد نیفته هیچکس دوستم نداره

مهرطلبی عزیزم

خیلیها اینطورین

منم هستم سعی کردم روی خودم کار کنم

خودمو دوست داشته باشم و نظر بد دیگران کمتر روم اثر بذاره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مهرطلبی عزیزمخیلیها اینطورینمنم هستم سعی کردم روی خودم کار کنمخودمو دوست داشته باشم و نظر بد دیگران ...

دقیقا یکی زدم بد میگه دیگه فک میکنم واقعا آدم بدی م

یا همش حس میکنم شوهرم یکم دیر زنگم میزنم دوستم نداره و نمیخوادمتو

اعتماد به نفس ندارم

خیلی ناراحتم امشب دیگ شوهرم قاطی کرد گفت زندگیتو حدی بگیر بسه این بچه بازیا زندگی همش عشق نیست

ولی من خیلی برام عشق مهمه

میگه وای تو و زندگیمون کار میکنم همین ینی دوست دارم چجوری ثابت کنم

خیلی خودش اذیته همه نظر منم امشب اذیتش کردم 

دلم یکم بی‌خیالی میخواد خیلی حساسم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا یکی زدم بد میگه دیگه فک میکنم واقعا آدم بدی میا همش حس میکنم شوهرم یکم دیر زنگم میزنم دوستم ند ...

میدونی پادکست های خوب کلیپهای خوب کتابای خوب زیاد بخون و گوش بده

هرچی آگاهیت بالاتر بره بهتر خودتو میپذیری و دوست داری

و کمتر دیگران برات مهم میشند

اونوقت با دید بازتر به خودت و زندگیت نگاه میکنی

سعی کن با اون چیزایی که بالاتر بهت گفتم به روانت تغذیه ی سالم بدی.میدونی که فقط جسم غذا و انرژی نمیخاد روان هم نیاز به غذا داره

سعی کن آگاهیتو بالاتر ببری و روی خودت و کمبودهایی که تا الان داشتی کار کنی.اولین شرطشم پذیرش خودت گذشتت و زندگی الانته.و کمک کنی که حالت هر روز یه کوچولو بهتر از قبلت بشه

گاهی هم ممکنه یه روز تمام غمها و غصه هات بیان سروقتت.اشکالی نداره.ببین غصه هاتم بپذیر.باهاشون نجنگ.

وقتی حس و حالاتت چه خوب و چه بد رو پذیرفتی و باهاشون جنگ نداشتی راحت تر باهاشون کنار میای

از رو در رو شدن با خودت نترس.تو فقط خودتو داری.فقطم خودت میتونی به داد خودت برسی و به خودت کمک کنی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم