2777
2789
۱۸۲۵

خب همین دیگه 

ببین من خودم ۱۸ عاشق شدم 

ولی ب مرور زمان فهمیدم هرچی کمتر نشون بدی عاشقی بهتر جلو میره 

ببین اگه یه ذره هم خودتو دوست داری 

بیشتر از روزی یه بار بهش نگو فقط یه تکست دوست دارم کافیه 

بخدا ک خوبی رو برات میخوام 

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفت خیلی زشت بود زندگی هیچکس مثل هم نیست زوجایی رو میشناسم با وجود چندین و چند سال هنوزم مثل روز او ...

چند سالته؟

نه حرفم زشت نبود.چون از همین الان نشونه هاش معلومه.من از چیزی که گفتم مطمئنم.رابطه ای ک دختر دنبال پسر بدوعه هیچ وقت سرانجام خوشی نخاهد داشت.تو حیوونا هم همینه تاحالا دیدین ماده بره دنبال نر؟

من دلم براش سوخت چون منم همش منتظر میشستم پشت گوشی تا شوهرم بیاد اما اون دیر میکرد و زنگامو جواب نمیداد‌.دقیقا مثل همین ماجرایی که اسی گفته.

خیلی هم ابراز علاقه میکرد.البته حرف که باد هواست عمل مهمه.

کسی که عشقش براش مهم باشه قبل دیر کردن ی خبر میده و دلیلشم میگه نه که هر روز تکرار کنه و بیخبر.... تازه اینا ۵ ماهه دوستن به اینجا رسیدن ما ۵ ماهگی هنوز شوهرم اینجور نشده بود!یک سالگی شد.

اتفاقا خوب هشداری دادم دلسوز تر خودم تو تاپیک ندیدم

اسی بی محلی کن وقتتو پر کن دردسترس مردا نباش تا مثل بنز بیوفتن دنبالت.

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

خب زنگ میزدی بش

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️