2777
2789
واقعا ناراحتی برات سکه خریده ؟؟؟؟پس اون بنده خداهایی که یه گل خشک و خالی نگرفتن چی ؟؟؟؟

اره چون سکه رومیزاره قاطی سکه های دیگه هله پوکم به من نمیرسه 😐😐😐

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارررره واقعاً، من همسر ب شوخی میگه از این ب بعد یک هفته زودتر بگو همه رو یکجا چک بدم ضررش کمتره😁😂� ...

🤣🤣 راس میکه خوو طفلیا تا یکیو هضم نکردن بعدی توراهه  دخترم دیشب رفته شاخه گل و مول کادو کرده نقاشی کشیده روش نوشته روزت مبارک جورابم خریده گزاشته اورده بوسم میکنه روزت مبارک  😂 خودم اصلا به این چیزا اهمیت نمیدم 

اکیپ سوگلی های سایت#

همسر منم اینا رو خریده خجالتم نمیکشه  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هر کس به نظرم به اندازه دارایی همسرش توقع داشته باشه باز معقوله 

گاهی هم کادو میدن به زور اخلاقشون بده چه فایده 

همسرم یه دونه رز رنگ طلایی فلزی  از اینهایی که تو طلق هستند و نیم کیلو شیرینی چند تا دونه بود خرید ولی من کلی ازش تشکر کردم که یادش بود و ارزش قایل شد درصورتی که گل طبیعی بیشتر دوست داشتم 

به هر حال قدر دان باشید که بیشتر براتون انجام بده 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

از الان شروع شد شوهرم برام فلان خرید شوهرم برام نخرید بابا ول کنید بدبختا و همینم خرید تشکر کن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
من واسم دنا پلاس خرید زد ب نامم ولی ناراحتم لیاقتم بیشتر از ایناست🤣

وا عزیزم اینا که چیزی نیست برا من پنت هاوس نیاورانو زد بنامم ولی من خونه که ترکیه داشتو میخواستم هوف

متاهل🩷🍃