2777
2789

دخترا اگ در رابطه با خانوادش (ی کاری واسشون کزده باشه)

پنهوون کنه از شما

چ واکنشی نشون میدین با سیاستا بگن قهر جواب میده؟

خیلی ناراحت شدم احساس غریبگی کردم و ناخوداگاه سرد شدم چند روزه....

حس میکنم رو راست نیس یا فک میکنه من مشکل دارم با خانوادش در صورتی ک من منطقی عمل میکنم و فکر میکنم تو همه موقعیتا

پ.ن:هنوز عقدیم و نرفتیم خونه خودمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قهز ؟بدترین کار ممکن  قهزه

بگو عزیزم من زنتم غریبه ک نیستم جلوتو ک نمیگیرم کاش  بمن میگفتی تا از بقیه نشنوم و سنگ رو یخ بشم دلم میخاد اینچیزا  رو از خودت بشنوم عشقم اینجوزی ک بهم نگی حس میکنم غریبم یا باهام راحت نیسی 

قهر نکن که حق ب جانب هم میشع 

یادت نره زبون نرم از شمشیر هم برنده تره 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
ینی زیادی واکنش نشون دادم؟؟

نمیدونم ولی ب نظرم یه جوری رفتارکن ک بهش ازهرکسی نزدیکترباشی راحت حرفاشوبیادبزنه.حداقل خبرداشته باشی قراره چیکارکنه.اینطوری میتونی کمکشم کنی اشتباه نکنه

من الان چجوری تلافی کنم..

من اخلاق رفتار و نوع مخفی کاریو نمیدونم پس من نمیتونم بهت بگم روش من رو پیش برو ولی مثلاً من بودم نه ناراحتی میکردم نه قهر فقط منم تمام اتفاقات خونمون رو پنهان میکردم هرچی سوال هم میکرد میگفتم هیچ خبری خداروشکر فلان اون زمان ک اعتراض کرد اون موقع میزنم کارشو تو روش که بفهمه

قهز ؟بدترین کار ممکن قهزهبگو عزیزم من زنتم غریبه ک نیستم جلوتو ک نمیگیرم کاش بمن میگفتی تا از بقیه ...

وای کاملا درست میگی ولی اصلا دست خودم نیس چون خودم متوجه شدم و وقتی ب روش اوردم اولش انکار کرد بعد گفت نگفتم ک نگی ما خودمون لازم داریم و ازین حرفا 

ازین ک باز میخواست بپیچونه خیلی ناراحتم مگ من با اون رو رایت نیستم؟تاحالام فقط احترام و تعریف و تمجید کردم نسبت ب خانوادش 

وای کاملا درست میگی ولی اصلا دست خودم نیس چون خودم متوجه شدم و وقتی ب روش اوردم اولش انکار کرد بعد گ ...

اشتباه میکنی 

بد خانوادشو نگو اما تعریف تمجید زیاد نکن 

اشتباهشو ب روش نیار 

کاری کردی ترسید دعوا بشه بهت اطلاع نداد چراا؟؟چون از واکنشت میترسید 

عزیزم من نمیشناسمت اما قصدم کمک بهت هست 

مردا بخان یکار بکن اونکارو انجام میدن دعوا کنی بیشتر لج میکنه قهر کنی حق ب حانب میشه و قهرت براش عادی میشه ،یا حتی مخفی کاری میکنه  و دروغ میگه پس یکم خودتو کنترل کن خدا بهمون زبون داد ک ازش استفاده کنیم پس دورت بگردم یکم بلد باش چطور برخورد کنی و اونو از خودت دور نکنی 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
اشتباه میکنی بد خانوادشو نگو اما تعریف تمجید زیاد نکن اشتباهشو ب روش نیار کاری کردی ترسید دعوا بشه ب ...

مرسی مهربون پس چ واکنشی داشته باشم گفت دیگ چیزی ازت قایم نمیکنم منم قبول کنم و بیخیال شم؟ب روی اون شخص از خانوادش بیارم ک وام گرفته واسش؟؟چون شوهرم جزییات زندگیمونو میگه اما خانوادش چیزای مهمو نمیگن ب من..

راستی داشتم تاپیکاتو میخوندم ایشالا زودتر صاحب ی بچه سالم و ناز و باهوش بشین😍

مرسی مهربون پس چ واکنشی داشته باشم گفت دیگ چیزی ازت قایم نمیکنم منم قبول کنم و بیخیال شم؟ب روی اون ش ...

خاهش میکنم عزیزدلممم🤍😘

بله سعی کن کشش ندی اما مواظب باش ،حرفشو قبول کن و بحث نکن اما مراقب باش حواست باشه ببین چیکار میکنه و مثلا چیا ب تو میگه 

لازم نیست ب روی اون طرف بیاری شما باید همسرتو قانع کنی و بهش یاد بدی ک بدون مشورت یا اطلاع دادن بهت کاری انجام نده 

مرسیی عزیزدلممم انشاله 😍😍❤️🫂