2777
2789
عنوان

موی گره خورده وخشک و فر داغونمو شامپو چی بزنم گرهش بازشه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 23 پست
ماسک مو داخل حموم و بیرون حموم حتما بزنعالیه

ی مارک بگین بلدنیستم

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقویترین میکنه موهاتو جلو ریزش و میگیره

مرسی گلم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
چکاپ کامل.به دکتر بگی خودش مینویسه. تیروئید، کم خونی، کمبود آهن، کمبود روی، همه اینا میتونه عامل ریز ...

ممنون عزیزم 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
چرا؟؟گره باز کن و ماسک مو و این چرت و پرتا که عالیه

گره باز کن افتضاحه واقعا نزنید

تا نرم‌ کننده و ... هست چرا گره باز کن

من کلا دوتا برندش استفاده کردم یکی فیروز بود افتضاححح موهای بچه‌رو خشک میکنه افتضاحه پر موخوره میکنه موها رو یه نرم کننده میگیری موهاتم‌نرم نرم راحت باز میشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

گره باز کن افتضاحه واقعا نزنیدتا نرم‌ کننده و ... هست چرا گره باز کنمن کلا دوتا برندش استفاده کردم ی ...

من ک راضیم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من ک راضیم

چی بگم

مو رو خبلی خشک میکنه به تدریج

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌