یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه وقته معینی نداره میگه وقتی استرس و اضطرابم بیشتره یهو پانیک بهم میگیره ممکنه ماهی یبار باشه گاهی هم چندروز یبار...فکر میکنم بستگی به شرایطه روحی و محیطه اطراف داشته باشه
چند ماه خیلی بی حال بودم و افسرده نمیتونستم هیچ کاری کنم بعد به خاطرش اقسرده شده بودم کنار چشمام سیاه شده بود میگفتم چرا اینطوری شده لبهام سیاه شده بود کلا صورتم زشت ولاغر شده بود بعدم که پنبک شدم قرص اهن خوردم هفتاد تا تا یکم سرحال شدم
نمیرونم پانیکه یا نه ولی وقتایی ک استرس بگیرم یا حال روحیم خیلی بد بشه دست و پام خشک میشه و کل بدنمبیحس میشه ضربان قلبم بالا میره و نفس کشیدن دردناکه برام خیلییی دردناکه هرچی که هست
گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤 تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢
به نظرم ترس از اینکه دوباره اینطوری میشه یا نه کاملا میتونه مضر باشه و همین ترس باعث به وجود اومدن مکرر پانیک بشه بهترین کار اینه که نترسی میدونم لحظه ی سختیه اما نگاه کن همین الان سالمی و اون لحظه تموم شد پس اگه بازم بشه بازم تموم میشه و حالت سریع خوب میشه بهتره نترسی این نترس شدن خودش باعث میشه دیگه پانیک نشی