2777
2789

بخدا من تموم عکسام بی فیل‌تر بودن نمیدونم رو چ حسابی اینو گفت(دختره) ب قدری اعتماد ب نفسم فرو ریخت

اخه چ تصوری داشتی 

بخدا تیپم انقدر شیک بود چندین نفر از کسایی میشناختم بهم گفتن فلان روز دیدیمیت چ تیپ شیکی داشتی

کلا ب استایل خیلی اهمیت میدم

ولی حرف این واسم سنگین بود . انگار مثلا زشت بودم یهویی جا خورد از دیدنم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بوی حسودی میاد

ن اتفاقا خیلی دختر گوگولی و مهربونی بود

ولی تا دیدم گفت وای تویی ی تصور دیگه ای داشتم🫠

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بوی حسودی میاد

عه راستی توییی سلامم

من همش تعلیق بودم این مدت😂ایدیمو دادم گفتم اگ غیب شدم بدون تعلیقم

خب پس منظوری نداشته

با نهایت لطافت و مهربونی رید ب سر تا پام🤣

اون خیلی حسود و عقده ای هرکیه دیده از خودش سر تری نتونسته تحمل کنه 

حالا رفیق مجازی من بعد چند سال همو دیدیم اونم با لباس گل‌گلی (ساحلی) بود اون با شوهرش اومدن خونمون تیپ زده بود چجوریییی همیشه درباره زندگیش باهام دردو دل میکرد یجورییییییی بغلم کرد از ته دل اصلا من گریم گرفت🥲🥲🥲

اون خیلی حسود و عقده ای هرکیه دیده از خودش سر تری نتونسته تحمل کنه حالا رفیق مجازی من بعد چند سال هم ...

اخی عزیزم 

با لباس گل گلی😂🫠

ن این خیلی دختر خوبیه تو فاز حسادت و اینا نبود

ولی خب من ناراحت شدم ک نشناخت منو یا گفت تصور دیگ ای داشتم

اخی عزیزم با لباس گل گلی😂🫠ن این خیلی دختر خوبیه تو فاز حسادت و اینا نبودولی خب من ناراحت شدم ک نشن ...

بخدا🥲😂

خب حرفش شاید از جنبه مثبت بوده مثلا شاید منظورش این بوده که خیلی قشنگتری 

بخدا🥲😂خب حرفش شاید از جنبه مثبت بوده مثلا شاید منظورش این بوده که خیلی قشنگتری

انشالله همینطور باشه منکه چشمم اب نمیخوره🤣